8 Kasım 2013 Cuma

Bebek Kasap'ta et şöleni


Geçtiğimiz cuma yine bir Mekanist etkinliğine davet edildim. Yorgun olduğumdan bu sefer davete katılmaya niyetim yoktu ama her zaman leziz et yemediğimi düşünerek, mekan da Bebek Kasap & Steak House olunca kararımı değiştirdim.


Bu sefer kocaman bir masa hazırlanmıştı ve haftanın son iş günü olduğundan katılım yoğundu. Mekanın ortaklarından Barış Çimen de bizimle çok ilgilendi. Ayrıca mekanın çalışanları da anlayışlıydı. Yoğun et servisi arasında telefonumu şarja götürme vs. gibi konularda yardımcı oldular:) Yeni çağın sorunu bu; anı paylaşmaktan yiyemiyoruz. O yüzden bu etkinlikte telefonu kasanın yanına verdim ve kendimi et şölenine bıraktım. 

Mekanda hem kasap reyonundan alışverişinizi yapabilir hem de oturup yemeğinizi yiyebilirsiniz. Steakhouse olayı bu yani. Parmesanlı füme, inegöl köfte, kasap köfte, antrikot ve pirzola gibi et türlerini denedikten sonra finalde mekanın doyurucu hamburgeri ikram edildi. Şişe dizili halde gelen lokum ve ayrıca bonfile de iyiydi. Telli dişlerimle bile hiç sıkıntı çekmeden yediğime göre siz düşünün. Lastik kayış gibi zor yenen etleri sevmiyorum açıkçası. Etlerin yanında gelen salata tabakları ve patates kızartması da yağ oranı ve kıvamıyla tam not aldı. Şarabın yanında füme et tabağını da başlangıç için öneririm. Mekanda check-in yaparsanız füme et tabağı ücretsizmiş, bilginize. 


Mekanist ile bir güzel mekan daha tanımış oldum. Her yere bir steakhouse açıldığı şu günlerde, uçuk olmayan fiyatlarıyla Bebek Kasap & Steak House'u size tavsiye ediyorum.

Adres: Cevdetpaşa Cad, Germencik Sk 4B, Bebek-İstanbul (Bebek Oteli karşısı)
Telefon: (0212) 263 59 04 - (0212) 287 08 19 

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0