3 Kasım 2013 Pazar

Cadılar Bayramı Partisi 'Gulyabani'

V for Vendetta Maskesi ile ben partiye gelenlerin arasına kaynadım
Geçen yıl ilki gerçekleştirilen Gulyabani partimizi hatırlarsınız. Etkinliğin fotoğrafları  günlerce paylaşılmış, parti daha sonra birçok gazete ve dergilerde 'örnek' gösterilmişti. 

Bu yıl da Can Bonomo'nun menajeri olarak tanınan iletişimci Ece Çelebioğlu önderliğinde kurulan 'OM Land' parti grubunun ikinci halloween etkinliği için günler öncesinden duyurular başlamıştı. Bu yılki Gulyabani geçtiğimiz perşembe akşamı yine Cihangir Roxy'de gerçekleştirildi. Bu sefer partiye katılanlar ya çok özenli, çılgın ve kusursuz hazırlanmıştı ya da benim gibi sade giyinmişti. Ortası yoktu yani. Yine de hazırlıksız gelenleri düşünüp girişte aksesuar dağıttılar. Tektekçi desteği ile shotlar havalarda uçuştu. 


Sıra geldi en iyi parti kostümlerine. Alice Harikalar Diyarı'ndaki şapkalı adam (Mad Hatter) Oben Budak mı dersiniz, Siyah Kuğu olan Ecemen mi? Sünnet kıyafeti de giyen vardı, he-man olarak gelen de. Gecenin müzikleri eğlencenin arttığı saatlerde Nadir Duman'a aitti. 

Partiye birçok dizi oyuncusu da gelmişti. Kenan Ece, Rıza Kocaoğlu gibi isimler ve 'Kayıp' dizisinde oynayan arkadaşlarım Nilperi Şahinkaya ve Kaan Yıldırım da partideydi. 



Partiden fotoğraflar
#gulyabanibayrami #omland @aychulus
@Pinkfreud partiye 'Pelin Uzerli' olarak geldi
Rahip @alexanderkoko & red queen @loylum
                             

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0