24 Kasım 2013 Pazar

Bedük'ten 'Koyver Kendini'


Ülkemizde elektronik dans müziğin tek ismi Bedük, türkçe albüm çıkardı. Haftaya piyasada olacak albümün ismi 'ON'. Bedük'ün profesyonel müzik hayatınında da 10. yılıymış zaten. Yepyeni şarkıları dinlemek için cumartesi akşamı Küçükçiftlik Park'taydım. 

Konserden Notlar...
-Bedük sahneye çıkıp 'hoşgeldiniz' dedikten sonra perdede gençlik fotoğraflarını gösterdi. O zamanlardaki uzun saçlı hali ilginçti. Değişimini esprili dille anlattı. 
-Bedük türkçe söyleyince biraz garipsedim başta ama sonra iyi geldi. Şarkılar kaliteli. Tüm ülke genelinin alışık  olduğu bir müzik yapmadığı için bu sefer türkçe söylemesi bence akıllıca olmuş. Değişiklik güzeldir:)
-Tam adı Serhat Bedük olarak, yaklaşık 10 yıl önce çıkardığı ilk stüdyo albümünde 'Son Sigaram' adlı bir parça seslendirmişti. Yıllar önce bu hafif oryantal ezgili sakin parçayı söylemiş adamın şimdiki elektro danslı hale geçişi şaşırtıcı. 'ON' albümüne yoğun istek üzerine bu şarkıyı da koymuş iyi olmuş. İsterse arabesk tınılı bir albüm de yapar yani.
-Albümün çıkış parçası ve klibin çekileceği parça 'Koyver Kendini'. Dj Tarkan bu parçaya remiks yapmış bir de. Parça daha da enerjik olmuş sevdim.



-Bedük, konserinde açıkça korsan müzik indirenlere mesaj verdi. Yani 'tek tek indireceğinize bütün olarak iTunes'tan yasal olarak indirin' dedi. 
-Yeni parçalardan sonra konser, Bedük'ün bilinen hareketli hitleriyle devam etti. Fakat bana az geldi. Kendisi Hürriyet Bumerang Blog Ödülleri gecesinde de sahne alacakmış. Artık orada izlerim:)

Yılbaşı Bombası
-Dünyada en önemli Dj'lerden Bennny Benassi, Groove Armada ve 'changed the way you kiss me' ile İngiltere'de bir numara olan Example, Bedük ile birlikte yılbaşında Maçka Küçükçiftlik Park'ta sahne alacakmış, bilginize. 


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0