22 Kasım 2013 Cuma

Tektekçi'den 2. yıl kutlaması


Salı akşamı Tektekçi'nin 2. yılını kutlama şerefine Tomtom sokaktaydık. Geçen yıl ilk yıl dönümü kutlaması unutulmazdı. Dev shot ağacı, konfetiler ve müziklerle mekanın başarısı bu yıl da coşkuyla kutlandı. (bkz. geçen yılki yazım)

Tektekçi mekanı büyütmüş yani sokağın adı tektekçi olarak değişse yeridir. Beyoğlu'nda aynı sokakta üçüncü barı açtılar. 

Yine festival gibiydi kutlama. 600 tane shotın sığdığı dev shot pastası, tweet duvarı ve katılımcıların kendi instagram fotoğraflarını bastıkları presstagram cihazı gibi detaylar dikkatimi çekti. Gecede Can Saban ve Ali Rıza Şahenk tarafından tektekçi için özel hazırlanan jingle ilk kez dinlendi. Tam karnaval havasına ve Tektekçi'nin dinamik ruhuna uyan bir müzik yapmışlar. 

Nadir Duman ve Murat Beşer gibi birçok dj'in de müzikleriyle coşturduğu gecede Tektekçi dostları Can Bonomo, Didem Soydan, Erdem Yener ve Güntaç Özdemir gibi isimler de vardı. Ülkemizin ilk ve tek shot labaratuarı bakalım daha ne sürprizler yapacak göreceğiz. Alaçatı, Ankara ve Bebek şubeleri de olan Tektekçi eğlenceye kattığı bu sağlam imzayla daha çok konuşulacağa benziyor.

Fotoğraflar: Ozan Can Malkoç, Görkem Akıncı

2 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0