27 Kasım 2013 Çarşamba

Haftanın Tavsiyeleri


AŞURE DÖNEMİNİ ATLAMAYIN: Metrocity ile Kanyon AVM'yi birleştiren Levent metro alt geçidinde bulunan Mekanist Mutfak'ta belirli günler etkinlik yapılıyor. Pazartesi akşamüstü de aşure etkinliği vardı. 

Her yıl Muharrem Ayı’nın 10. gününden itibaren evlerde pişmeye başlayan; komşu, eş ve dostla paylaşılan, asırlık tatlı aşure iyi yapıldığı zaman güzel oluyor.

Mekanist Guru'larından Gamze Akalgan Yılıkoğlu, bu özel günde, annesinin enfes aşure tarifiyle hem bu tatlıyı pişirmenin püf noktalarını anlattı hem de biz konuklara ikram etti. Tadı ve kıvamı yerindeydi yani beğendim. 



NOT: O anı fotoğraflayayım derken tatlıları yere döküyordum o yüzden bu postta sadece mekanist instagram'ından aldığım fotoğraf ve videoyu kullandım:)

ERKEKLERE ÖZEL PAKET: Geçtiğimiz günlerde erkekpaketi.com sitesi yetkilileri benimle irtibata geçip adresime bir paket yollayacaklarını söylediler. Hemen adresimi verdim ve birkaç gün içinde paket elime geçti.
Peki neydi bu paketin olayı?
Şöyle; iç çamaşırı, çorap ve tıraş bakım ürünü gibi önemli ihtiyaçlarınızı almaya üşenenlerdenseniz bu site tam size göre. İlk önce ihtiyacını belirliyorsun ve sonra da gönderim sıklığını seçiyorsun.

Sonra düzenli olarak sana hazır geliyor. Sanki pizza siparişi verir gibi. Bu gidişle yakında en ufak alışveriş için bile yerimizden kalkmaya gerek olmayacak. Tek tıkla halledeceğiz.
Bu sitenin yurt dışında blacksocks ve manpacks adlı benzerleri varmış. Sadece erkeklere değil, arkadaşına ya da yakınına hediye almak isteyen kadınlara da tavsiye ediyorum. 

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0