21 Şubat 2014 Cuma

İstanbul'un sisi, bitmez partisi


Çarşamba. İstanbul için sisli bir gün. Her yer dumanlı sanki. Deniz ulaşımı iptal. Parti insanı yine yerinde duramıyor ve gecelere akıyor. Sisler arasından geçmek gerilim filmlerini andırsa da anadolu yakasından Beşiktaş'a kısa sürede varıyorum. 

Boğaz hattı kulüplerinin en yenisi. Açılalı birkaç ay oldu ama ben daha yeni uğrayabildim. Ortaköy'deki Members'tan bahsediyorum. Çarşamba akşamı Onur Baştürk, bu mekanda Party Of Freedom adında bir etkinlik düzenledi. Tabi hafta içi olmasından dolayı hep yakın arkadaşları ve tanıdık parti yüzleri vardı. 

Member'ın dikkat çeken özelliği ışıklı koridoru. Burada bir ınstagram hareketi yapmazsam olmazdı yani üstte gördüğünüz gibi renkli fotoğraflar çektim. 


Kimler vardı?
-Didem Özgen ve Mert Vidinli gibi partilerde sık rastlaştığım isimler de Members'a gelmişti. 

-Geçtiğimiz ay baba olan ve bir süredir Amerika-İstanbul arası mekik dokuyan Dj Doğuş Çabakçor ile karşılaşıp konuştuk. Jetlag etkisinden kurtulamamış olsa da keyfi yerindeydi. Members'ta cumartesi akşamları setin başına geçiyor haberiniz olsun. Mekan cuma-cumartesi geceleri çok hareketli oluyormuş. Biraz inceleme yaptım, locaları gezdim gayet iyi. O ışıklı koridoru siz de geçmelisiniz artık:)

Survivor öncesi eğlence
Members'taki partiye bu sene survivor gönüllüler'de yarışacak Yiğit Dikmen de sevgilisiyle birlikte gelmişti. Yakın zamanda adaya gidiyor. Acun yine bir gişe filmini aratmayacak kast hazırlamış. Sporcular, mankenler ve gündemden düşen oyuncular. Yazlık eğlence geri döndü!



0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0