10 Şubat 2014 Pazartesi

Güneşi Beklerken Çılgınlığı



Beyoğlu Fitaş sinemasının üst katında yer alan Topless adlı gece kulübünde geçtiğimiz cuma akşamı fotoğrafçı Ege İşlek ve oyuncu/yönetmen Tuğrul Tülek dj kabinindeydi. İkilinin daha önce de Maçka Popup'taki partisine gitmiştim hatırlarsınız. Bu sefer elektronik playlist hazırlamışlardı ve müzikler yine çok iyiydi.

Yine büyük çoğunluğu oyunculardan oluşan arkadaşları da partiye gelmişti. Onlardan biri üstteki fotoğrafta gördüğünüz 'Güneşi Beklerken' dizisinin Zeynep'i Hande Doğandemir.

Tesadüf girişte karşılaştığımızda ona ismiyle hitap edince direkt tanıştığımızı zannetti ama tabiki herkes gibi diziden biliyorum. Yoğun çekim programından sıyrılıp bu partiye gelmişti. Çekimler tam gaz devammış. Dizide geçen olayların bir ara çok uzatıldığını söylediğimde Hande 'evet artık toparlıyoruz..' dedi. Yani izleyenleri daha da sürükleyici gelişmeler bekliyor. Bu arada Hande Doğandemir ekranda göründüğünden daha ufak. Hep bu plazmalar... (Benim yanımda ufak olmayan yok o ayrı) 

Büyük bir hayran kitlesi

Dizinin çılgın bir hayran kitlesi var. Gece gündüz bu dizi ile ilgili gelişmeleri takip ediyor, internette foto-kolajlar, videolar hazırlıyor ve sanal alemde bu oyuncuları anbean izliyorlar. Hande ile fotoğrafımı ınstagram'a yüklediğim an değişik fan sayfalarına benim de fotoğrafım girmiş oldu. Özellikle Kerem Bursin'in hayranları Hande'yi hiçbiryerde rahat bırakmıyorlar. 

Dizi ve oyuncuları adına açılmış yüzlerce fan sayfası var.
Kerem Bursin adına açılan sayfaların isimleri de hayli eğlenceli:

Instagram'da kereminmimikleri, keremingüzeli, banabirbursin gibi ilginç sayfa isimleriyle karşılaştım:) 

Güneş'i bekliyoruz

Dizi ismindeki güneşi bir ironi gibi düşünürdüm ama son bölümde baktım yakında 'Güneş' adında gizemli biri ortaya çıkacak. Kim olduğunu izleyip göreceğiz. 


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0