22 Aralık 2013 Pazar

Popup'ta 'muhteşem' gece


Maçka G-Mall'ın giriş katındaki Popup'ta büyük çoğunluğu oyuncu olan bir kalabalık. Fotoğrafçı Ege İşlek ve oyuncu/yönetmen Tuğrul Tülek dj kabininde. İkilinin Flavio, Lokal gibi mekanlarda daha önce çaldığını biliyordum ama partilerine gitme fırsatım olmamıştı. 


Ege ve Tuğrul'un cumartesi akşamı düzenledikleri 'fake christmas' partisine ben de gittim.

Ben, Ege İşlek, Kemal Doğantan

Aynı gece oyuncu Serkan Altunorak'ın da doğum günü olduğu için partiye Muhteşem Yüzyıl ekibinden birçok oyuncu arkadaşı geldi. Dot Tiyatro ve Craft Oyunculuk Atölyesi'nden de birçok isim vardı.  

Meltem Cumbul ve Berrak Tüzünataç
Kimler vardı kimler. Muhteşem Yüzyıl'ın birçok ismi; Meltem Cumbul, Berrak Tüzünataç, Aras Bulut İynemli, Pelin Karahan. Onların dışında Buğra Gülsoy, Rıza Kocaoğlu, Uluç Bayraktar.. 

Pelin Karahan
Kapı önünde Deniz Çakır ile bir hatıra fotoğrafı çekildik. Sonrasında, benden geceden erken ayrılan oyuncu Pelin Karahan'a taksi bulmamı rica etti ama o an bir an afalladım. Kendisinde Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı 'Ferhunde' etkisi yoğun olarak hissediliyor çekinmemek elde değil:)

Kim nasıldı?
-En rahat ve samimi: Meltem Cumbul. Bir kere 'no photo' lafını duyduğumdan onun yanına yaklaşmadım ama giderken vedalaştık, gülüştük:) 
-En cool: Berrak Tüzünataç. Aşağıdaki videoda da göreceğiniz gibi kendince dansını eder, etrafına pek bakmaz. Sadece yanındakilerle konuşur. 
-En mutlu: Gecenin doğum günü çocuğu Serkan Altunorak da arkadaşlarıyla merhabalaşıp konuşmaktan içkisini içememiş etrafına 'merak etmeyin içiyorum şimdi' diyordu.
-En iyi: Tabiki dj'ler Tuğrul ve Ege. Onların eğlenceli playlisti olmasa kimse moda giremezdi.  

Keyifli bir akşamdı, herkes durmadan dans etti. Aşağıdaki videomun son saniyesinde Berrak Tüzünataç ve Meltem Cumbul birlikte dans ederken görülüyor. 



1 Yorum

  1. Bu ekibin geldiğinden haberim olsa kaçırmazmışım bu partiyi :)

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0