29 Aralık 2013 Pazar

2013 yılı nasıl geçti?


2013 yılını geride bıraktığımız şu günlerde koskoca bir yılın özetini yapmak istedim. 

Nerelere gittim?
Pucca da W'da parti veren isimler arasındaydı:)
-Yılın ilk aylarında öncelikli parti mekanımız hep Akaretler'de W Hotel oldu. Yani doğum günümü bile orada kutlamışım. Fotoğraflara bakıyorum da çok eğlenmişiz:)

-Moda Haftası'nda tasarımcıların düzenlediği tüm davetlere katıldım. Teşvikiye RoomNişantaşı Sofa Hotel'de tüm sanat ve moda dünyasını buluşturan güzel bir parti yapmıştı. 

-Karaköy civarı da sergiler, partiler ve yeni açılan mekanlarla yükselişini sürdürdü. The Haze Otel ve içerisindeki Forneria, müthiş manzarasıyla Gradiva Otel'in üst katındaki Zelda Zonk geçen kış sezonunda sık gittiğim mekanlardı. 


-Tepebaşı'nda ise Nupera ve Nuteras favori mekanlarımdı. İstanbul Film Festivali kapsamında Nupera'da düzenlenen bir parti tüm dizi yüzlerini bir araya getirmişti.

-Asmalımescit bölgesinde türkçe müzik dinleme isteğimizi Hitt Pera'da giderdik. Orada ilk kez 'rahat yazar' olarak bir parti düzenledim. Temmuz sonu aynı bölgede açılan Chanta da aynı şekilde çok popüler oldu. Sokakla arasında bir perde olan ufak mekan Off Pera'ya da zaman zaman uğradım. 

-Haziran sonuna doğru Kilyos'ta açılan Suma Beach, orman içinde elektronik müzik dinlemek ve dans etmek isteyenlere ilaç gibi geldi. İstanbul'da kalmak zorunda olduğum günlerde tam bir kaçış noktam olmuştu. 


Festivaller
-Kemer Country'de düzenlenen chill out festivalçılgın kalabalığı ile bu yıl çok eleştirildi. İğne atsan yere düşmez ortamda çimlere uzanmak zordu.
-Parkorman'da Babylon Soundgarden şehrin en iyi festivallerindendi.


-Rock'n Coke Hazerfen'de ilk gün içecek ve yiyecek kuyruğu sorunu vardı ama sonra festival ruhu galip geldi, eğlendim ve yorulmama değdi.

Özel davetler
-Mekanist sitesi davetlisi olarak yeme-içme mekanlarının en iyilerini keşfettim. En çok da sushi yemeğe gittim. 



-Hürriyet Bumerang üyesi olarak Kanal D'nin yeni başlayacak dizilerinin ön gösterimlerine davet edildim. Yönetmen ve senaristlerle tanıştım. Mirkelam'ın yeni albümünü de stüdyoda ilk dinleyenlerden oldum.
-Yılın tematik partisi oyuncu Fırat Çelik'in Garajistanbul'daki Cult Film Club partisiydi. Mekan dışında cesetler, içeride polislerle tam bir film karesi içindeydik. 


Eğlenceli seyahatler
-Şubat ayında Hürriyet Bumerang ile Abant'a İyi İçerik Kampı'na gittik. Tam bir kış tatiliydi.


-Ülkemiz için unutulmaz direniş günleri başlarken Alaçatı'da Katre Butik Otel'de tatile gitmiştim. Direniş haberlerinin gölgesinde kalsa da iyi bir hafta sonu geçirdim. Sonra tabiki Park'a gittim ama sakin günlerdi, maskeli direniş fotoğrafım yok.

Konserler
-Mayıs ayında Justin Bieber konserine gitmek ve o ergen çığlıkları arasında kalmak ilginç bir deneyimdi. Uzun bir süre iş yerimde 'Belieber' (Justin fanı) zannedildim:)

-Gezi Parkı direnişinden önce İnönü Stadı'nda Rihanna dinledim. Şehirde kaos ortamı oluşmadan önce İnönü stadı içinde rahat bir konser izleme keyfi yaşadım. 

Yeni trendler
-İçki yasakları nedeniyle ev partileri moda oldu. Satış yasağına karşı 22'ye kadar müzik yayını yapan Beşiktaş'taki bir tekel bayii gündeme oturdu.
-2013 başında saniyelik videolar çektiğim 'vine' uygulaması favorim olmuştu ama şimdi sorarsanız sadece instagram'a odaklandım diyebilirim. 
'Vine' heyecanlı başladı ama şimdilerde komiklik yapılan bir parodi arenasına döndü. 

Kişisel deneyimler
-Çalıştığım yer World Travel Channel, Levent'ten Kartal tarafına taşındı. 2013'e iş yerinde çalışırken girdim. Kanalda yeniden yapılanma oldu birçok iş arkadaşım gitti, ofisim değişti. 
-Nisan ayında burun kıkırdak eğriliği ameliyatı oldum. İlk anestezili operasyon deneyimimdi ama şimdi daha rahat nefes alıyorum.
-Ekim ayında Ayla Algan'dan kamera önü oyunculuk ve diksiyon dersi almaya başladım. 
-Ekim sonunda dişlerime tel takıldı. İleride biteceği zaman fotoğraflı bir yazı ve kutlama yaparım herhalde. 

2014'te de hep birlikte sağlıklı, mutlu, huzur ve başarı dolu bir yıl geçirmeyi diliyorum!


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0