26 Mayıs 2013 Pazar

Hafta sonu keyfim 'Babylon Soundgarden'

 İstanbul'da havaların ısınmasıyla bir diğer festival de pozitiflive organizasyonuyla bu cumartesi gerçekleşti.
 Orman içinde müzik dinleyip eğlendiğimiz Babylon Soundgarden'da gün boyu süren konserlerle keyifli vakit geçirdik. 
Saat 17:00'a kadar alkoller %50 indirimliydi. Bu da alana erken giden benim işime geldi. Kapı önünde karaborsacılar yine toplanmıştı. Hatta içlerinden biri gece erken çıkarsam bileğimdeki festival bilekliğini benden satın almayı teklif ettiTürk reggae grubu Sattas'ın sahnesini kaçırmadım. Ana sahnenin açılışını yapan bu eğlenceli grubu dinlerken stantlara göz attık. Jotun Boya standında duvar boyayanlar vardı. Bir festival klasiği olarak Vogue Booth  standında fotoğraf çekildim.  

 Yüzüm bir dergi kapağında çıktı adeta:)


Parkorman'daki ağaç evlerden birinde Shake & Roll sahnesi vardı. İstanbul Lindy Hoppers adlı kursun üyelerinin swing dans gösterisi ile 20'li ve 30'lu yıllara geri döndük. Ortama girdiğimde sanki bir film karesinin içine düştüğümü hissettim. Festivalde güzel bir renkti.



Kısa Kısa...



-Ana sahneye dönecek olursak Kings of Convenience grubu indie-folk rock türüyle dans seven hareketli kitleyi coşturamadıysa da kemik gözlüklü, dar pantolonlu hipster kitleyi memnun etmiştir eminim. Bence de keyifliydi ama sahneden ayrılırken bis yaptılarsa da dinleyenler pek coşkusuzdu 

-Daha sert müzik isteyenler için Red Bull Music Academy sahnesi de iyi bir alternatifti. Bir ara Türk filmi müzikleri, 'ayağında gümüş halhal' gibi şarkılara da geçildi bayağı ilginçti. 

-En eğlenceli kısım parti sahnesiydi. Saat 23:00'a doğru Dj Murat Beşer'in Oldies But Goldies   temasında  tam açık hava  disko ortamı yakalanmıştı. 

-Molotov jukebox hareketliydi. Kapanışı yapan Devotchka'a da pek bakmadım.

-Blogger'ların ve işi internetle alakalı olan herkesin ortak derdi iphone şarjıma dans edenlerin arasında bir çözüm buldum. Barın köşesinde telefonunu şarj eden kızın biri şarjı yüzde 30'lu seviyelerdeyken nöbetini bana devretti sağolsun. 

-Gece yarısına kadar Parkorman'daydım ve bu arada gittiğim etkinliklerden kalan bileklik gibi unsurları hatıra olarak saklıyorum yani bende:)

-Soundgarden ağustosta Çeşme Babylon Aya Yorgi'de olacak. Bence kaçırmayın! 

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0