21 Mayıs 2013 Salı

Chill Out ile festival sezonunu açtık!

 Pazar günü itibariyle festival sezonunu açmış bulunuyoruz! Chill-out Festival İstanbul, Lounge Fm organizasyonuyla Kemer Golf & Country Club'da gerçekleşti. Dünyaca ünlü müzisyenlerin geldiği festivale ilk kez bu sene gittim. 

Festivalden notlar:
-Festival alanına kendi aracıyla gidenler bile isyan etti. Çünkü otopark ile ana giriş arasındaki mesafeyi aşmak için ayrı bir servise binilmesi gerekiyordu. Biz birkaç arkadaş taksiyle gidip geldik. Dönüşte ormanlık alanda gece yürüyüşü yapmak zorunda kalanlar oldu.

-Festival alanı bu sene genişlemişti ve iki ayrı sahne vardı. Sanırım kapasite üstü bilet satıldığından alanda adım atacak yer yoktu. İyi ki erken gitmişiz. 

-Bir aşağı bir yukarı gidip gelmekten müziğin hakkı verildi mi tartışılır. Ana sahne dışındaki havuz kenarındaki alanda da Lounge Fm ve Red Bull Music Academy Dj'lerinden dans müzikleri çalıyordu. 

-Mayomu yanıma almadığıma üzüldüm çünkü sıcak havada karşımızda havuza girip çıkanları görmek iyi olmadı. Havuza girmese de şezlongu ya da havlusuyla hazır gelip üstsüz takılanlar vardı.
-Bir festival klasiği olarak wc kuyruğu ve yiyecek-içecek sırası. Festival girişi Chill-out kartı veriliyor ve ona para dolduruyorsunuz. Dolum  kuyrukları da ayrı bir olaydı. Kimisi için festival kuyruklarda geçmiş olabilir. 
-Sıcak bira içmek zorunda kalmak ya da buz kalmadığı için içki alamamak gibi durumlar söz konusuydu. Biz de doldurduğumuz kartı bitirmek için ne alabildiysek aldık.
-Aynı ortama giren insanlar ne kadar da farklı olabilir. Renkli pantalonlu erkekler, ray-ban wayfarer'lar, kolda ya da ensede dövmeler. Kimse sabah 9, akşam 6 gibi bir işte çalışmıyor herhalde diye düşündüm çünkü kalabalık azalmıyordu. 

-Festival kalabalığında Engin Altan Düzyatan-Özge Özpirinçci, İlker Kaleli, Gonca Vuslateri gibi oyunculara da rastladık. 

Nilsu, Nilperi ve ben:)

-Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde oynayan arkadaşım Nilperi de festivaldeydi. Dizinin finaline son birkaç bölüm kala o da stres atıyor. Anlattığına göre bu akşam yayınlanacak bölümde çok sürpriz sahneler var ve çekimlerde bayağı yorulmuş. İzleyince anlayacaksınız. 


Son kez gün batımı saatlerinde fotoğraf çekilip, saat 21:00 gibi alanı terk ettik. Her şey güzeldi aslında ama chill-out tarzını yere uzanıp dinlendirici lounge müzik dinlemek olarak düşünenler için sonuç hüsrandı. Değil dinlenmek, yorulduk tükendik. 

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0