19 Aralık 2013 Perşembe

Ayşe Arman ile Starbucks Hikayeleri


10 yıl önce Türkiye'de hizmet vermeye başlayan ve çığ gibi büyüyen Starbucks markası ülkemizde 10. yılını kutlama adına Ayşe Arman ile birlikte güzel bir proje hayata geçirdi. Misafirlerinin bu kafeler hakkında deneyimlerini paylaştığı mikro site büyük ilgi gördü. 

Ayşe Arman yarışmaya katılanların yolladığı hikayeleri derledi ve ilk 10'u belirledi. Hikayeler e-kitap haline getirildi. 

Ben de bugün öğle saatlerinde Ayşe Arman ve yarışmayı kazanan isimlerin çağrıldığı Bebek Starbucks'taki özel davetteydim. Etkinlikte starbucks yetkilileri bizimle kış mevsimine özel yeni çıkan ürünleri de paylaştılar. Elmalı ve kabaklı cheesecake'ler müthişti. 


Starbucks İş Birim Direktörü Tunç Tunaveli, Ayşe Arman ile projenin hikayesini anlattıktan sonra, hikayeleri yazanlar da çıkıp sırayla anılarını paylaştılar



Yarışmaya katılanların hikayeleri hayli ilginç. Orada hayatının aşkıyla tanışanlar, havaalanında beklerken starbucks'ta sabahlayanlar, hayatının önemli kararlarını orada alanlar var. 
Bilirsiniz, mobil çalışan ve bu kafeleri ofis gibi kullananlar var. Örneğin ben de üniversitede okurken ders çalıştığımız belli mekanlardandı Starbucks. 

Ben de bir kahve severim. Hatta bu yazımı da etkinlik sonrası hediye edilen kupam ve içerisindeki kahvem eşliğinde yazıyorum. Bu markanın müdavimlerinin hikayelerine tanık olduktan sonra ülkemizde bu kahve zincirinin neden bu kadar hızlı büyüdüğünü daha iyi anladım:)

Siz de bu e-kitabı okumak isterseniz adres: www.onunhikayesi.com


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0