4 Aralık 2013 Çarşamba

Fırat Çelik'ten 'Cult Film Club Party'


Dün gece Garajistanbul'da film karelerini aratmayacak görüntüler yaşandı. Her yıl gerçekleştirilen Cult Film Club parti serisinde bu yılki ev sahibi oyuncu Fırat Çelik'ti. Geçen yıl hatırlarsınız Buğra Gülsoy ev sahipliğinde 'Kuzuların Sessizliği' filmi teması işlenmişti.


Bu yılki tema efsane kült film 'Olağan Şüpheliler'. Eli silahlı polisler, sorgu odası, suçlular hatta yaralı mumya kılığında gezen bir adamla filmin bazı sahneleri tiyatral biçimde canlandırıldı. Parti alanının ortasına, filmdeki suçluların sorguya alındığı kısma birebir benzeyen bir photoboot yapılmıştı. Suçlular gibi sorgu odasına girdikten sonra mail adresinize ya da sosyal hesaplarınıza çektirdiğiniz fotoğrafı koyabiliyordunuz. Karşımda özel cam vardı tabi fotoğrafımı çeken kişiyi göremediğimden tam suçlu pozu verdim:)  (bkz. üstte) 

Müziklere gelecek olursak; Dj Tarık Koray bayağı iyiydi. Bir ara eski yeni birçok hit dans parçası çaldı. Gece Amerikalı müzisyen Allen Hulsey'in sahnedeki canlı performansıyla sürdü.


'Kuzey Güney' dizisi finali sonrası uzun süredir pek ortalarda gözükmeyen oyuncu Öykü Karayel de partideydi. Henüz bir ekran projesi olmadığını da konuşup öğrenmiş oldum.


Ev sahibi Fırat Çelik ile fotoğraf çekilmeyi unutmadım. Gecede özellikle oyuncu arkadaşları onu yalnız bırakmadılar. Kendisi şu sıralar yarın akşam ilk bölümü yayınlanacak 'Firuze' dizisinde oynuyor. 

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0