26 Şubat 2014 Çarşamba

Kitabın çıktıysa kutlamalıyız!


Geçen haftadan beri hafta içi akşamları, yeni çıkan kitapları kutlama nedeniyle düzenlenen partilerde buldum kendimi. Hepsinde çoğu aynı popüler isimler vardı ama tarz olarak biri daha pop, biri daha rock oldu. 

POP: Dün gece Ortaköy Kiki'de ünlü radyo programcısı Yasemin Şefik'in 'Hiç Kurusu' adlı kitabı için düzenlenen partideydim. Yasemin Şefik'in partisinde şarkıcı tayfasının yanı sıra twitter ve vine dünyasından tanınmış isimler vardı. Popçulardan Berksan ve Tuğba Özerk ilk gözüme çarpanlar oldu. 

Sosyal medyanın ünlü çifti Ceri ve Pucca, gecelerde pek birarada gözükmezlerdi ama ilk kez ikisini yanyanayken gördüm. Bu arada Pucca çok zayıflamış, süzülmüş:)

Yasemin Şefik'in asıl kitabı yani roman olan daha sonra çıkacakmış. 'Hiç Kurusu' hayli ince, twit tadında aforizmalı bir kitap. 

Türkçe müzik ve popülerlik adına

Kiki'den sonra Pucca ve Ceri'nin de olduğu bir grup Nişantaşı'na geçtik. Türkçe şarkılarla eğlenmeyi sevenler salı geceleri Nişantaşı Corridor'a akın ediyor onu anladım. Kalabalıktan yürüyecek yer yok, hatta müzikler kimi zaman birbirine karışıyor ama ortam iyi. Görmek ve görülmek isteyenler için doğru adres, sosyallik tavan. 

Popüler isimler Corridor'a gitmeseydi bu salaşlığa hepimiz burun kıvırırdık.

ROCK: Bir parti de geçtiğimiz çarşamba akşamı Cihangir Roxy'de gazeteci ve yazar Tolga Akyıldız'ın 'Özür Dilerim Çok Sevdim' adlı kitabının şerefine düzenlendi. Gecede birçok sanatçı ve müzisyen dostu Tolga'yı yalnız bırakmadı. Partide karşılaştığım Tolga, aşk ve ilişkilere dair bu kitabı "okuyacağım" dediğimde bana "acele etme içinden gelince okursun" dedi. Anlatım dilindeki samimiyeti ve duygusallığını bildiğim Tolga Akyıldız'ın kitabını en kısa zamanda okuyacağım tabiki:) 


Ece Gürsel de partideydi. Sevgilisi, oyuncu Arda Esen ile geldiği partide kendisiyle konuşma fırsatımız oldu. Önceki gün yeni çıkan albümü 'Sadece'nin lansmanına çağırmıştı beni ama gidememiştim bahaneyle lafladık.  



0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0