25 Mart 2014 Salı

Maskeyi tak, ekrana çık


Tonight It's Your Time partisi dün akşam Onur Baştürk ev sahipliğinde gerçekleşti. Müzikler Dj Gazali'den, ortam da güzel olunca haftaya eğlenceli bir şekilde başladık. 

Parti mekanının İstanbul'un en hip oteli Mama Shelter'ın barı olduğunu öğrendiğimde sevindim çünkü en son geçen yaz oranın dev terasına çıkmıştım. Bu sefer, normalde akşam yemekleri için de gidilen iç kısmı görmüş oldum bahaneyle. 

Dekorasyonda barın tepesine dizili renkli çocuk simitlerini kullanmaları çok hoş.

En son 'Kim Korkar Hain Kurttan' adlı tiyatro oyunundaki rolüyle adından söz ettiren arkadaşım Nilperi Şahinkaya da partide benimle birlikteydi. Yoğun geçen tiyatro günleri arasındaki bu boş zamanında, uzun bir aradan sonra onunla görüşmüş olduk. Partilerde eskisi kadar eğlenemediğimizden yakındık. Haklıyız yani bir müddet sonra tüm davetler aynı geliyor. Dans edenden çok bakışan, sohbet eden ve selamlaşan bir grup değişmez kitle. Başta dediğim gibi mekanın da etkisiyle #itsyourtime bize iyi geldi:)


Oteldeki ilginç uygulama

Barda otururken, karşımdaki ekranda yayınlanan otel müşterilerinin yatak odası pozlarına ilk başta anlam verememiştim. Nedeni şuymuş. Parti de ara sıra Batman, Bugs Bunny gibi ünlü çizgi karakterlerin maskelerini bize dağıttılar. 
Otel odalarında kalan müşteriler de, bu maskeleri takıp kamera önüne geçerlerse onları bardaki ekrandan izleyebiliyorsunuz. 
Marsilya'da bu uygulamanın olduğunu duymuştum ve artık bizim ülkemize de gelmiş. Tabiki görüntüler bir onay süzgecinden geçiyormuş. 

Gece boyunca kutumubu standında da keyifli vakit geçirdik. Photoboot olayını daha da güzelleştirmişler. Kameraya bakıp, elimdeki kumandaya bastıkça flaşlar patlıyordu. Beğendiğim fotoğrafı (en üstte gördüğünüz) seçip mail adresime anında yolladım. 

Herkesin elinde telefon

Ülkece twitter hayatımız engellendi ama birtakım ayarlar yaparak eskisinden daha çılgın twittercı olduk. Partide herkesin suratında meraklı bir bekleyiş ifadesi vardı. Ayın 25'inde yeni bir tape çıkacak dedikodularıyla bağlantılı olarak herkes saatin 12 olmasını bekliyordu. Ülkenin adrenalini tavan. Hep bir aksiyon. Dünyaya rezil olduk ama o ayrı konu. 




0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0