6 Mart 2014 Perşembe

Pop'ta eğlenceli gece: L'Officiel


Dün akşam lüks ve moda dergisi L'Officiel, Nupera içerisindeki Pop'ta bir parti düzenledi. Moda, sanat ve medya dünyasından tanınmış isimlerin de olduğu gece renkli geçti. 

AU Vintage marka yöneticisinin de adı Ahmet olunca böyle bir poz verelim dedim

Ahu Yağtu ile vintage sohbeti
-Pop, küçük bir oda kadar olduğu için partideki kalabalık avluya kadar taştı. Avluda gezinirken Ahu Yağtu ile karşılaştım. Yaklaşık iki yıl önce AU Vintage sitesinin lansman partisinde onunla tanışmıştık. Tabi o zaman oğlu Kemal daha dünyaya gelmemişti. Hemen hatırladı ve konuştuk. Gecelerde eskisi kadar sık görülmediğini ve tüm davetlere katılamadığını söyledi. 

-Ahu Yağtu'un kurduğu vintage alışveriş portalı ben açılış partisine gittiğim zamandan bu yana çok gelişti ve büyüdü. Bu yüzden yakın zamanda AU Vintage birinci yıl kutlaması için özel parti yapacakları haberini verdi hemen. 

Kimler vardı?
-Pop'ta dün gece medcezir dizisinin Eylül'ü Hazar Ergüçlü de vardı ama bu sefer benden çekindi ve yine fotoğraf çekileceğimizi zannetti. Yoğun set ortamından sıyrılıp partiye gelebilmişti. Önceki fotoğrafı merak edenler için burada.

-Pop'ta avluda sohbet ortamı olmasına rağmen, içeride herkes rahatlıkla dans edebiliyor. Sosyetenin genç iş adamlarından Can Akçay da partide eğlenenler arasındaydı. Partiye gelenler arasında Güntaç Özdemir, fotoğrafçı Tamer Yılmaz, oyuncular Selin Demiratar ve Ferhan Şensoy gibi isimler de vardı. 


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0