En son "reklamda oynamak" başlıklı yazıma gelen yorumlarınız için teşekkür ederim.Sonuçlar mart sonuna doğru belli olacakmış.Ay sonuna kadar belirsizlikteyim yani.
Hiç bu kadar yoğun olmamıştım.Biriken derslerim bir yana bu blogumun dışında,gazeversite adlı sitede her çarşamba yazıyorum.En son olarak bizim üniversitede yayına girecek olan aylık kültür dergisinde de yazacağım.Yazı işlerine iyice daldım,bakalım n'olacak:)
Sürpriz bir gelişme daha oldu.2010 için hazırlanacak olan resimli hayvan takviminde köpeğimiz yer alabilir.Gazetede gördüğüm bir haber sonrasında şansımızı denemek için belirtilen adrese bizim köpeğin resmini de yolladım.Cevap maili kısa sürede geldi.Köpeğimiz uygun bulunmuş ve benden son olarak 1-2 satırlık tanıtım yazısı göndermemi istediler.(köpeğin karakteri,yaşı...)
Yeniyıla doğru kitapevlerinde yerini alacak olan bu özel takvimde,benim çektiğim şu üstteki fotoğraf kullanılabilirmiş.Annem de diyor "...medyada yer almayan bir köpeğin kalmıştı!"
bu köpek -alınmaz inşallah,alınırsa zeyna diyim- takvime çıkmasın da ben mi çıkıym şimdi..çok tatlı bu.
YanıtlaSil(köpeğin karakteri,yaşı...)



YanıtlaSilyazmışsın ya, karakteri'ni kariyeri diye okudum.. lan diyom köpek de mi kariyer yapıyo bi ben yapamadım
ay yok be pek çirkin bişey bu
evet bidost çirkin karizması var onda
YanıtlaSil"gazeversite'de yazıyorum,"u okuyunca şaşırdım
çünkü ben de yazıyorum. yazarlardan blogger var mı diye merak ediyordum; varmış 

YanıtlaSilsiz çarşamba, ben perşembe!
memnun oldum DoDo,takibe alıcam seni

YanıtlaSil*bloguma rastlaman büyük tesadüf
çıkmasın
ben üzülüyorum hayvanların stüdyo ortamında bunaltılmasına 
YanıtlaSilyok stüdyo ortamında bunalmayacak.benim çektiğim foto takvimde kullanılacak.
YanıtlaSil