6 Mart 2013 Çarşamba

Partinin konuğu Pucca olursa...

Hatırlarsınız, doğum günümde W Lounge'daki Kings & Queens Party'e konuk olmuş ve arkadaşlarımla birlikte eğlenmiştim. Neredeyse parti evim haline gelen W'ya bir müddet gitmem diyordum ama dün akşam partinin yıldız konuğu sosyal medya dünyasının popüler ismi Pucca olunca onun davetini kıramadım.

Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy klasikleşen parti serilerine her hafta böyle sürpriz renkler katacaklar gibi gözüküyor. Dün gece Yeditepe Üniversitesi'nde 'En iyi fenomen' ödülü alan Pucca ardından soluğu W'daki partide aldı. Onu twitter'dan ve yakın çevresinden arkadaşları yalnız bırakmadı. Herkesin ellerinde telefonla-ipad'le olan bile var-tweet attığı ortamda bir sosyal medya çılgınlığı olduğu belliydi. Şampanyalar geldi, bol bol dans edildi:) 


2008 yılında açtığım bu blog gibi pek çok bloga pucca ilham vermiştir. Dün akşam da Pucca ile konuşurken, o zamanlar blog dünyasında var olan ama sonradan yok olanları düşünüp o günlerden bugünlere kadar olan değişimi sorguladık. Dışarıdan başlangıçta herşey sanal gibi dursa da bloguyla birlikte twitter'a da yazmasıyla, ardından kitap yazmaya kadar giden popülerlik süreciyle Pucca çoğu kişiye örnek oldu. Birbirimizi tanımadan internetten hayatlarını takip ettiğimiz kişilerle sonradan gerçek hayatta biraraya gelmek çok garip oluyor:) 

Not: Bu arada Pucca aynı kitabındaki gibi samimi ve doğal. 

Partide Pucca'yı yalnız bırakmayanlar arasında kardeşi zodyaklı, arkadaşları kutupzencisi, frenchoje,basarcankaya, koraycaner, , , , peynirtabagi gibi isimler de vardı. 





4 Yorum

  1. Pucca'ya Fatih Güner'in selamını gönderseydin ;)

    YanıtlaSil
  2. Fatih Bey zaten bu W olayımı ti'ye almıştı ve üstüne Pucca'yı da yazınca ne düşünmüştür bilemiyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Keşke ben de olsaydım, çok imrendim.Son cümlen ne kadar hoş: internetten hayatlarını takip ettiğimiz kişilerle sonradan gerçek hayatta biraraya gelmek.
    Biz de senle bi nevi öyle olmuştuk haha :)

    YanıtlaSil
  4. Evet Cansın seninle de gerçekte Bumerang Ödülleri Töreni'nde tanışmıştık:)

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0