3 Ağustos 2013 Cumartesi

Nilperi'nin yeni projesi

  Reyting rekorları kırarak final yapan ve üç sezon devam eden 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisindeki Mesude karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya'yı biliyorsunuz. 

Nilperi, bu sezon Zerrin Tekindor, Tardu Flordun gibi sevdiğim oyuncularla birlikte bir tiyatro oyununda rol alacakmış. "Kim Korkar Hain Kurttan" adlı oyunun yönetmenliğini Zerrin Tekindor'un oğlu Hira yapıyor. 

Oyunun detaylarına kimkorkarhainkurttan.com internet sitesinden bakabilirsiniz. 

   En güncel haberleri de verdikten sonra gelelim sosyal gündemimize. Nilperi dizi bittikten sonra ona gelen yeni projeleri değerlendirirken fırsat buldukça bazen görüşüyoruz. O ve Nilsu ile birlikte bir cuma akşamı Tepebaşı'ndaki Nuteras'a gittik. 


Nuteras'ta biraz dans edip dönüşte de Bebek Lucca'ya uğradık ama  her zamanki gibi geç saate rağmen yine içerisi çok doluydu. Lucca kapısında Pascal Nouma'yı gördük. Her zamanki samimiyetiyle sohbet etti bizimle. O saatte Biber de zaten kapanmıştı, biraz yürüyüp Bebek'ten ayrıldık. 

Ayrılmaz ikili Nilsu & Nilperi
Aynı akşam bindiğimiz taksinin şoförü; Nilperi'nin dizisini izlediğini, üniversitede iletişim okuyan kızı için çalıştığını, zamanında ana haberlerde canlandırma yaptığını falan anlattı. 
Taksiciden hayatın bir kesitini dinledikten sonra, yoldan geçen ufak bir çocuğun gül jestini de kırmadık. Sonuç olarak akılda şunlar kaldı;
'Lucca'da ne varsa Bebek'te merkez üs olma hali hiç bitmiyor!'
'Şu tiyatro oyunu başlasa da gitsek.' 


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0