3 Ağustos 2013 Cumartesi

Bu kızlar uçmuş!

Hazal Kaya, Ece Kahraman, Hazal Yılmaz, Ece Çelebioğlu
Perşembe akşamı Cihangir Kiki'de blogger Hazal Yılmaz'ın doğum günü partisi vardı.  Biz de Erhan ile birşeyler içeriz diye mekana uğradık. İyiki de gitmişiz. Herkes oradaydı. Can Bonomo'nun menajeri olarak tanınan iletişimci Ece Çelebioğlu dj setinin başına geçmişti. Enteresan kafalardaydı. 90'lar çaldı ama ne çalmak. Aklımda kalan parçalar 'hadi yine iyisin', yoncimik 'abone' yani o dereceydi.


Aslında şaşırmadım 30. yaş günü partisindeki playlist'inde 'Banu Alkan' olduğunu hatırladığım Ece ne yapsa şaşırtmaz artık. En son skydiving yaptı, paraşütle atladı hatta yakın arkadaşı Hazal Yılmaz'a da ön ayak oldu. 

ecemen in the sky
Müzik kimsenin umrunda değildi tabi selamlaşma ve sohbet hep süre gelince herkes Kiki'nin bahçe kısmında kaldı. Biz de bir ara Hazal'la 'uçmak' konusu üzerine konuştuk. Tarifi zor, anca yaşayanın anlayacağı bir deneyimmiş. İlgilenenler için; www.skydiveefes.com
İlerleyen yıllarda 'yaşarken yapılması gerekenler arasında' en uç maddelerden biri olarak bu deneyim düşünülebilir.


Not: Aşk-ı Memnu döneminde tanıştığım oyuncu Hazal Kaya da partideydi. Partiye gelenler arasında Mehmet Turgut, Doğan Duru, Erdem Yener, Ali Biçim, Mehmet Erdem ve Mustafa Altıoklar gibi birçok isim vardı.

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0