21 Ağustos 2013 Çarşamba

Veet'in reklam yüzü Bade İşçil Sualp

 Geçtiğimiz sezon final yapan Kuzey Güney dizisiyle daha  çok sevilen ve tanınan oyuncu Bade İşçil Sualp, kozmetik markası Veet'in reklam yüzü oldu. Dün akşam markanın düzenlediği lansman partisine davetliydim. 

Nu Teras'ta gerçekleşen davet için terasın girişine podyum konulmuştu ve tüm davetliler podyumdan geçerek terasa çıktı. Partiye biraz erken gittiğim için gecenin ilerleyen saatlerinde arkadaşlarımla anca dans için çıktım podyuma:) Zaten ortadaki pist Nu Teras'ın özelliğidir. Manzarasını da beğendiğim bu mekanda parti olunca eğlence kaçınılmaz oldu.


Gecenin açılışında podyuma çıkan Veet'in yüzü Bade İşçil Sualp daha sonra kameralara poz verdi. Geçen yıl Ahu Yağtu'un partisinde tanıştığım Bade ile karşılaşınca hemen el sıkıştık ve yine hatıra fotoğrafı çekildik. Bu sefer tek fark ikimizin de saçlar daha kısa ama ona bu tarz da çok yakışmış:) (bkz. geçen seneki foto)



Bade İşcil Süalp'in bacakları Veet'in koruması altında! 1.000.000TL'ye sigortalandılar


1 Yorum

  1. Kadında kısa saç hiç sevmesem de Bade İşçil'de hiç de fena durmamış. Bu arada Nu Teras'da müthiş geçmiştir parti eminim :)

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0