2 Eylül 2009 Çarşamba

Aşk-ı Memnu'dan Nihal ile tanıştım...


İzlenme rekorları kıran dizi Aşk-ı Memnu'da Nihal karakterini canlandıran Hazal Kaya ile görüştüm. Kendisi röportaj için izni olmadığını söyledi. Tahmin etmiştim. Sözleşme gereği prodüksiyondan izin alması gerekiyor. Elimdeki fotoğraf makinesini gördü ve bayağı korktu. Ona bu fotoğrafı yayınlamayacağıma söz verdim. Hatta bu blogun adresini de yazıp vermiştim. Yayınlamamın sorun olacağını zannetmiyorum. Onunla kısa süre de olsa konuştuk, tanıştık. Zaten yaşıtız, o da bana hangi okulda okuduğumu falan sordu.

Bu arada ekranda göründüğü gibi değil. Sürekli yakın plan çekimle ekranda yüzünü kocaman gördüğümüz ünlüler gerçekte ufacık bir yüze sahip bunu anladım. Hele yaş olarak dizideki halinden çok daha küçük gözüküyor. Karşı masamda oturmuş, kitap okuyordu. O mu acaba diye bir an tereddütte kalmıştım. İyi ki konuştum, rahatsız etmemek için masadan erken kalktığıma pişmanım. Telefonda konuştuğu kişiye 4 buçukta dişçi randevusu olduğunu söyledi. Demekki dün çekim yoktu. Dizinin yeni sezon ilk bölümü yarın yayınlanacak. Meraktayım!

Hazal'a sevgiler...

Bu yazıyı okuduysa umarım kızmamıştır bana...

8 Yorum

  1. auhauh ne adamsın sen ya! Bu kızı çok beğeniyorum çok güzel bir kız... Umarım başarılı bir geleceği olur... Dün ne gündür ya iki fıstık gibi hatunla konuştunvalla :)

    YanıtlaSil
  2. :)) Evet dün çok önemli bir gündü. İnşallah devamı gelir...

    YanıtlaSil
  3. bunda kızılacak birşey yok bence. sonuç olarak bir dizide oynayan oyuncu ile karşılaşmışsın fotograf çektirmişsin ve doğal olarak bunu insanlarla paylaşıyorsun(:

    YanıtlaSil
  4. yayınlamayacağım diye söz mü vermiştin?

    e yayınlamışsın...

    YanıtlaSil
  5. Ne ballısın ya, şu güzellle denk gelmeyi ne isterdim sırf merhaba demek için..
    tebrikler:)

    YanıtlaSil
  6. @Mrs. Baros ve UndefinabLe© teşekkürler...

    @gereksiz adam yayınlamayacağım diye kendisine söz verdim. O benim gazeteci olduğumu ve fotoğrafların basına sızacağını düşündü. Bu kişisel sayfamda sizle paylaşmam sorun olmaz diye düşündüm.

    @Digital Kelebek sağolasın:) Merhaba kısmını geçip kendisiyle biraz sohbet etme fırsatı bulduğum için ben de mutlu oldum.

    YanıtlaSil
  7. söz sözdür:/

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0