4 Eylül 2009 Cuma

Röportaj öncesi Nez...

Geçtiğimiz salı günü Cihangir'de saat:15:00'da Nez ile randevum vardı. Röportaj için 14:30'da kararlaştırdığımız kafeye gittim. Kafedeki yetkili, "Bir şey ister misiniz?" diye sordu. Ben de "Bir arkadaşı bekliyorum." dedim.

5-10 dk bekledikten sonra karşı yoldan gelmekte olan kişiye baktım. "Eveeeeeet Nez geliyor bana doğru!"

Nez masama doğru gelince, yetkili : "Arkadaşım dediğin Nez miydi?" dedi.

Sandığınız gibi heyecanlanmadım. Çünkü Nez'i daha önce de görmüştüm.

Pazartesi günü okuldan bir arkadaşla buluşmak için karşıya geçmiştim. O da son dakikada beni arayıp; "Yaa geçmeseydin karşıya, aslına bakarsan bugün buluşamayız seninle." dedi.

Arkadaş beni ekince ben de bari röportaj işi için gideceğim yeri bulayım diyerek Cihangir'e doğru yol aldım. Tesadüfe bakın ki Nez oradaydı! Ben de "Sizinle yarınki röportaj için konuşmuştuk..." dedim. O da unutmamış, "3'teydi di mi?" dedi.

Yani salıdan önce hem Nez'i görmüş hem de röportajı garantilemiş oldum. Pazartesi, bana söz verip sonradan eken arkadaşa da selamlar... Bundan sonra artık görüşmek için o bana ısrar etsin. Ona çok kızgınım ve bir daha onunla görüşmek isteyeceğimi sanmıyorum. Neyse, sayesinde Nez ile 2 kez görüştüm, iyi oldu:)

Gelelim Nez'e...

Her ünlü gibi o da TV'de koca bir surat olarak gözüküyor ama gerçekte daha güzel ufak bir yüze sahip. Normal hayatta pek makyajlı gelmediği kafeye, o gün bana-röportaja özel hazırlanıp gelmişti. Bunu kafede bulunan, neredeyse onu her gün gören arkadaşları söyledi. Ayrıca çok samimi... Kompleksleri olmayan biri. Üniversiteli gençlerin kurduğu Gazeversite.com sitesi için yaptığım röportaj teklifini kırmadı ve tüm sorularımı içtenlikle yanıtladı. Zaten soru-cevap havasında sırf kuru röportaj değil bayağı uzun sohbet ettik kendisiyle. Tabi bu arada kayıt cihazı ile herşeyi kaydettim, bol bol fotoğraf çektim. Röportaj pazartesi gazeversitede yayınlanacak. O yüzden şu an blogda sadece günlük havasında anlatabiliyorum. Haftaya tüm detaylar burada olacak.

2 Yorum

  1. Senin ünlülere karşı bir zaafın var, şöhret seni etkliyor :) Ben İstanbul'da ya da Ankara'da sokakta görüyorum bazen birilerini, hiç sallamıyorum yanlarından geçip gidiyorum.

    Hatta bi gün yolda Recep Tayyip'le karşılaştım :D Ha evet o da ünlü. Yani korumaları vardı zaten, oturup sohbet edecek değildim de..

    Velakin zaten bir çoğunun konserine gitmiş ve en önden izlemiş bir insan olarak pek de pop şarkıcıları abartılacak kadar değiller :)

    Bir gün sen ünlü olacaksın, Nez gelip senlen röportaj yapacak benden demesi:D Bu arada çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz, röportaj içinde ayrıca saol Rahatbey..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Seval:))

    Özel bir zaafım olduğu için değil röportaj yapmayı sevdiğimden onlarla buluşuyorum:) İlla ünlü biriyle tanışmam gerekmiyor, sıradan bir insanla da röportaj yapabilirim. Başta zaten ilk öyle başlamıştım.

    Dediğin gibi, gerçekte yakından görünce onların da herkes gibi olduğunu ve gereksiz abartıldığını anlıyorsun.

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0