Farklı yerler: Süleyman Seba Caddesi-Akaretler
İstanbul'da farklı olan ve görülmesi gereken o kadar çok yer var ki... Ben de yeni yeni keşfediyorum. Bunlardan biri: Beşiktaş'ta bulunan Şair Nedim ve Süleyman Seba Caddelerinin birleştikleri bölgede, eğimli arazide kurulan Akaretler Sıra Evleri. Mimarisini çok beğendim ve hemen fotoğrafladım.
Son olarak W Lounge adlı barın önüne geldim. İçeri girecektim fakat içeride fotoğraf çekmek için yetkililerden özel izin almak gerektiğinden vazgeçtim. Zaten önce kapıdaki güvenlik taramasına girmek lazımdı. Araştırma için daha az tuzlu mekan bulmaya karar verdim ve oradan ayrıldım.
Mekan İnceleme bölümüm için ilk araştırmalarım böyleydi. Amacım bu değil tabi ki. Bir mekanda oturup izlenimlerimi yazacaktım. Dün araştırmayla geçti. Bu caddeyi de keşfetme fırsatı buldum, iyi oldu.




0 KİŞİ YORUMLADI:
Yorum Gönder