28 Eylül 2009 Pazartesi

Sayfama googleda ne aratıp geliyorlar? İşte acayip google analytics raporlarım!

 Uzun zamandır bu raporları sizle paylaşmak istiyordum. Google analytics hizmeti sayesinde, googleda hangi sözcükleri aratarak tesadüfi de olsa bloguma girmişler, inceleyebiliyorum. İşte halkımızın merak ettiği konuları da gözler önüne seren ilginç veriler:

-Evli kadınların aldatma hikayeleri. ( Bir hikaye yazmıştım. ŞURAYI okumuş olması lazım. )
-evlilerin aldatma hikayeleri ( Bunu google.com'da aratan o kadar çok ki. Evli olmasına rağmen aldatmaya meğilli ya da aldatıldığından şüphelenen bir sürü insan var demekki ülkemizde, DİKKAT! )
-evli kadınlarla muhabet  (Yok bekar kadınlar tükendi ya da bazıları için evliler daha cazip. Ahlak erezyonu yakındır.)
-Aşk-ı Memnu Nihal karakteri (Dizinin ilgi gördüğü tartışılmaz bir gerçek kabul ediyorum.)
-aşk-ı memnu nihal dekolte  (Dekolte fotoğrafını çekmedim. Ne yazık ki elimde senin için sadece ŞUNLAR var.)
-türbanlı kıvırtan kızların vıdeoları  (Ayıp ya, buna yorum yapamıyorum. Bu tarz şeylerle ilgilenen sapkın kişilikler var demekki.)
-2 adamla 1 kız yiyişmeye kalkarsa ne olur (Yuh! Birinin başına bu olay geldi ki googleda cümle halinde yazıp aratmış, ne yazık ki yanlış adrese gelmiş.)
-aldatilan insanlarin sarkisi  ( Bunu  googleda aramalarına gerek yok, vatandaş boşuna yorulmuş. Zaten neredeyse tüm şarkılar beni aldattın, yanacaksın tarzı sözler içeriyor.)
-ayrılanları barıştırma duası  (Bu blogda bu konu ne alaka! Googleda bunu yazıp buraya gelmiş arkadaş.)
-DİP NOT: Şimdi istatistik verilerine bakıyorum. Harbiden bizim milletimiz aldatma, ayrılma gibi konularla çok ilgili. Googleda sürekli bunları arayıp durmuşlar. Şimdi ayrılıkla ilgili olanları listeleyeceğim.
-ayrılık sonrası erkekler pişman olur mu?
-ayrılık sonrası ilk buluşma
-ayrılık sonrası yaşananlar ( Evet! Ben zaten aynı başlığı kullanarak ŞURADA yazı yazmıştım. Doğru yere gelmiş arayan. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. )

İlişkilerde şu konular merak ediliyor:
-benim hakkımda ne düşünüyorsun derse bi kız ona nasıl bir cevap verirdin  (Bir arkadaş bu konuyu aratmış ya insanların ne kadar saf düşüncelere sahip olduğu burada açığa çıkıyor. Bu sorunun cevabını soruyu sorandan başkası veremez ki, sen veremiyorsan google mı verecek!! )
-erkekler hangi sözlerden hoşlanır msnde yazışırken  ( Saf bir kızcağız googleda bu konuyu aratmış. Sanırım msn ortamında hoşlandığı erkeği ayartmaya kalkacak. Enteresan.)
-erkekten hoşlanan kızların hareketleri ( Ne saçma bir cümle. Erkek diye özellikle belirtmesine gerek yokmuş. "Kızdan hoşlanan kızın hareketleri" diye ayrı bir konu daha var sanırım.)

facebookla ilgili şunlar aranmış:

facebook tan kız ayarlamak ( Bu amaçla girenler var şaşırmadım.)
facebookta ta türbanlı arkadaş ( Arkadaşa tavsiyem facebookta yorulacağına gonuldensevenler.com tarzı islami sitelere üye olması. Orada türbansız bayan bulamaz zaten. Yolu açık olsun.)

Öyle komik veriler var ki artık devamını yayınlamayacağım. "Nasıl ilişkiye girilir?" yazıp bloguma gelen olmuş ya ne komik:)  Anladım ki ilişki, ayrılık, aldatma, yiyişme kısacası ciddi konular haricindeki her türlü ahlaksızlık prim yapıyor, hit alıyor. Ben hit almak için bu tarz kelimeleri yazmasam bile, içinde aldatma, ayrılık, evlilik kelimesi geçen yazılarıma yukarıdaki cümleleri yazıp google vasıtasıyla gelmişler. Ara ara bu istatistikleri yayınlamayı düşünüyorum. İnsanların ilgi alanlarını, merak edilen konuları ve farklı düşünceleri öğrenmek adına Google analytics raporları çok faydalıymış bunu anladım. Merak edilen ciddi konular bulursam liste çıkarıp insanları bilgilendirmeye çalışacağım.

2 Yorum

  1. Eğlenceli yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Demek ki blogun temeli erkek - kız, aldatma, hoşlanma vs üzerine kurulu ki arayan direk buluyor.

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0