4 Kasım 2012 Pazar

GULYABANİ BAYRAMI


  31 Ekim Cadılar Bayramı birçok batı avrupa ülkesinde kutlanırken bizim ülkemiz de bu partilerden geri kalmıyor. 2 Kasım Cuma gecesi Roxy'de bir Ecemen atraksiyonu olarak sadece davetlilerin katılabildiği 'GULYABANI' isminde çılgın bir parti düzenlendi.  Etkinliğe giriş için kapıda söylenmesi gereken şifreler gece boyunca özel twitter'dan duyuruldu.

Partiye Tuborg sponsor oldu ve tektekçi desteğiyle shot'lar havalarda uçuştu. En güzeli eğlence başlamadan önce MAC desteği ile makyajımız bile yapıldı:) İşin kolayına kaçılmadı ve kural gereği herkes en özel kostümleriyle partiye geldi. Sağdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi ben de vampir kostümü giydim. Can Bonomo, Sarp Apak, Rıza Kocaoğlu, Doğan Duru, Mehmet Turgut, Bilge Öztürk gibi isimler de vardı. Oben Budak da partiyi düzenleyenlerdendi. Haberturk'teki Alt Üst Muhabbetler programı için arada röportajlar yaptı. 
Kafam iyi olunca çok kalmadan mekanı terk ettim hatta öyle bir çıkmışım ki pelerin üstümde, boya da biraz suratımda kalınca vampir halde çıkmışım Taksim'e:)
Sonuç olarak bayağı eğlendik, Ece'den bu tarz atraksiyonların süreceği tiyosunu aldık. 


2.,3. ve 4. büyük kare fotoğraflar Kerim Arslan tarafından çekilmiştir. Diğerleri benim makinemden...

1 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0