9 Aralık 2013 Pazartesi

Bumerang Etkisi



2008'den beri blog yazıyorum. İnternette kendime ait bir alanımın olması ve yaşadıklarımı arşivlemek güzel. Ben eğlenceli anları kaydetmeyi daha çok seviyorum. O yüzden burada hep gittiğim yeme-içme etkinliklerini, özel davetleri ve partileri yazıyorum. 

Birkaç yıldır da Hürriyet'in blog ağı Bumerang'a üyeyim. Bu yıl 3. kez düzenlenen Bumerang Ödülleri'nde 'En Tarz Blog' kategorisinde sms barajını geçip ilk 10'a kaldım. Sağolsunlar twitter ve facebook arkadaşlarım büyük destek oldular. Geçen yıl da 'En Sosyal Blog' kategorisinde ilk 10'daydım. Niyeyse jüri barajını geçemiyorum. Açıkçası geçen yıl blog tasarımım kötüydü. En sosyal kategorisinde yine çok takipçili, portal tipi hobi blogları seçilir diye düşünüp bu sefer 'en tarz' dalında aday oldum. Ama yine tutturamadım! :)

Yarışma ve çekilişlere katılmayı hep sevmişimdir. 2010'da Efes Pilsen'in yarışmasında markanın kurumsal blog yazarı seçilmiştim. Açıkçası bu parti ve festival sevgimin ve özel etkinliklerde davetli oluşumun başlangıcı o zamana dayanır. 

Neyse sonuç olarak Hürriyet Bumerang'ı seviyorum. Ülkemizde blog yazarlarını biraraya getiren ve onlara destek olan başka bir oluşum yok. Bumerang ekibiyle de çok gezdim, eğlendim. Mesela; geçen kış Abant'a gittik. Önceki yaz Batum'a gittik. Hem onlarla birlikte hem de kendim birçok kez Hürriyet'e haber oldum. Yolladıkları içerikleri yazıp az da olsa para kazandım. Anlayacağınız bir tek ödülüm yok. 

SMS anonslarımdan sıkılan arkadaşlar olduysa da evet, önümüzdeki yıl bir daha deniyoruz! Desteğinizle yine barajı geçip, jürinin karşısına çıkmalıyım. 
O ödülü alana kadar devam...



4 Yorum

  1. Yanıtlar

    1. 'Dijital Canavar' artık çabalamak yoruyor. Başvuru sürecinden, sonuç anına kadar önerilerini alacağım. Tekrar tebrikler sana. Artık yarışmaya katılma, şansımızı azaltma:)

      Sil
  2. Brad Pitt de Oscar alamadı. Başarısız mı? Hayır ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Yiğit ödülle ölçülmez başarı ama bende takıntı oldu:)

      Sil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0