30 Mart 2014 Pazar

Çağan Irmak'ın fotoğraf sergisi


Çağan Irmak, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'taki Galeri Artist'te instagram'da yayınladığı en güzel fotoğrafları içeren ilk kişisel fotoğraf sergisini açtı.  Geliri Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı'na adanacak olan "Kırmızı Başlıklı Hayat" isimli sergide ağırlıklı olarak İstanbul'dan manzaralar var. 'Yaşayan kareler'.. Vapurlar, martılar, sokak hayvanları... Ayrıca Çalıkuşu dizisinin ilk üç bölümünü çeken yönetmen, sergide dizide oynayan Begüm Kütük ve Fahriye Evcen'in fotoğraflarına da yer vermiş. 

Çağan Irmak'ın sergisi 30 Mart'ta sona erdi. Fotoğrafçı bir arkadaşıyla konuştum. Irmak, fotoğrafları kendi makinesiyle çekiyor ama kartla vs. anında telefona aktarıyorlar. Fotoğraflarda bir oynama photoshop var mı diye sorduğumda sadece yakın objeleri çekerken, o objeyi açığa çıkaran küçük müdahaleler yapıldığını söylediler. 


Ünlü yönetmenin bildiğim kadarıyla kullandığı tek sosyal ağ: instagram. O alanı bayağı da seviyor, sadece fotoğraf paylaşmıyor. Kimi zaman sevdiği bir şarkının linkini de veriyor. Sergide kulak misafiri oldum 'mayıs ayında Kapadokya'dayım ve instagram'ı ağlatacağım' diyordu. 
Takip etmek isteyenler için; instagram.com/caganirmak1




6 Yorum

  1. Güzel resimlermiş. Ama instagram kullanmıyorum. :)
    Ve bir şey daha belirtebilir miyim? Yorum kısmının üstüne yazmışsınız ya, bu yazım hakkında... diye devam ediyor. Onu, bu yazım hakkında sende bir yorum yaz rahatla, diye okuyunca daha iyi oluyor. Böyle ilkten anlamakta zorlandım açıkcası. :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorum için teşekkürler şimdi düzeltiyorum:)

      Sil
  2. Profesyonel fotoğraf makinesiyle çekilen fotoğrafların instagram üzerinden paylaşılması bana garip geliyor doğrusu. Zira fotoğraf paylaşımı için Flickr gibi birçok ağ mevcut. Ama tabii daha fazla insana, daha kolay ve hızlı ulaşım açısından instagram oldukça etkili. Çağan Irmak'ı severim orası ayrı konu. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın ben de iphone ile çekilen hatta filtrelenenleri daha doğal buluyorum ama günümüzde sanki telefonla çekmiş gibi direkt aktarıyorlar makinelerden. orası da ayrı bir dünya:)

      Sil
  3. merhaba.. :) tesadüfe bakarmsın Çağan ırmak ile fotografını ben çekmiştim..

    Çok keyifli bir zaman dilimini paylaşımı oldu o gün.. umarım amacına ulaşmıştır..

    mutlu günler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağolun güzel çekmişsiniz şimdi hatırladım:)

      bu tarz etkinliklerin devamı gelir diye düşünüyorum, memnun oldum görüşmek üzere...

      Sil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0