10 Mayıs 2013 Cuma

Haftanın 'rahat' olayları


Diziler konuşma tarzımızı etkiliyor

-"Ne çektin bee! Eee öyle yapmayıp da n'apacan mecbuuur". Artık herkes birbirine böyle sesleniyor, espriler yapıyor. Yalan Dünya dizisindeki Vasfiye teyze günlük hayatta herkesin dilinde. 


Çapkınlar için teknolojik kolaylık

-Geçende bir kafede kızlar arasında yan masada şu sohbet geçti; 'Artık foursquare'e bile girmiyormuş düşünsenize artık durulmuş çapkınlık yokmuş'. Cümleyi duyunca biraz düşündüm. Herkesin sandığı gibi facebook, twitter değil; artık gittiğimiz yeri işaretlememizi ve orada olanları görmemizi sağlayan 'foursquare' uygulaması yeni flört aracı olmuş. Bir mekana gidip orada olanları telefondan tespit etmek aslında dedektiflik gibi. Şimdi insanlar  gönüllü olarak internette yer bildirimi yapıyor. Örneğin fotoğraf programı instagram'ın da instamessage adında yakında bulunanları gösteren bu tarz bir uygulaması var. Niyeti birini tavlamak olan dışarı çıkmadan evde oturduğu yerden de çalışabiliyor anlayacağınız.



Köşelere sığmayan yazarlar

-Gece hayatının bilinen köşe yazarları kitap çıkarmaya devam ediyor. Habertürk yazarı Esin Övet çok yakında 'siz uyurken' adında bir kitap çıkaracak. Oben Budak da 'Falan Filan hayvan' adlı ikinci kitabını çıkardı. Daha önce 'Uydurukçu' adında bir kitap yazan Onur Baştürk de iki hostesin kesişen hayatını anlatan bol sürprizli farklı anlatımlı bir kitap üzerinde çalışıyormuş. 



En samimi ünlü(!)

-Aşırı övgü, abartı beğeni, mutluluk ve birazcık felsefe içeren Gülben twitleri çok ayrı bir kafa. Sadece attığı twitler değil geçtiğimiz günlerde kaşlarını aldırırken çektirdiği fotoğrafı "Kaş Belkız'dan soruluraçıklamasıyla paylaşması da yoruma gerek bırakmıyor. 



1 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0