12 Ocak 2009 Pazartesi

final döneminde bir genç...


Sinirim bozuk..Günlerdir blog olayımı bile unutturmuş durumdaydım kendime..Final dönemindeyim..40 geçer not..Tabi vizeler iyiyse finalle birlikte toplam 40 ortalama yetiyor dersi geçmek için..Finaller neredeyse vizelerin 2 katı etkiliyor ortalamayı..Bu sene de vizelerden hep kritik aldığım notlar..Mesela istatistik dersinden geçmem için finalden 66 almam lazım..Bugün finale girdim..Maksimum 50 küsür olacak notum,cevaplarımı karşılaştırdım..Normalde süper geçer not 50, ama 66 almam lazımdı geçmem için :(((((((

Tarihten de 40 ve 45 vize notlarım..Finalden hesaplarıma göre 60 civarı almam lazım gene..Bugün tarih finalimi de oldum.Maksimum 45-50 alıcam finalden..Vizelerimdeki gibi geçti çünkü final sınavım..Herşeyi yazsam da tek madde eksikliği yüzünden o sorularda yarım puan alacağımı biliyorum-hoca çok fena-kırıla kırıla benim not olacak 45-50..(öyle çünkü 10 puanlık bir sorum tamamen yanlış 50 olamaz yani..)

İkisinden de istemiyorum kalmak..Daha diğer dersler var sırada..Mate baş belası hele lineer cebir konusu...Lineer cebir için; dersi bilmeden geçen sene diyordu arkadaşlar "aa lineer cebir kolaymış iyi geçeriz..." ...Sınıfta en iyi not 58 üstünden 26..benimki de 16..altımda 8-9 alanları görünce yüksek geldi notum..

Durumlar böyle..Bu dönem nasıl geçti anlamadım..Bu sene sosyal yaşantım daha hareketliydi..Belki de ondan düştü notlarım..Eksiksiz bilgi seviyesine ulaşmış arkadaşların neredeyse hepsi asosyal..Bu tarzlardan seç bir tercih deseler hiçbiri derim..Hem sosyal hem çalışkan olmak isterim..Bunu başaran da var ama az..Gezip tozsa da,planlı olan ders vaktini de ayarlıyor..

......Yaz dönemine kalmamak istiyorum ve bazı dersleri alabilmek için koşulu varsa önce o ön koşulunu geçmem lazım..İSTA'dan kalırsam İSTA-2'yi alamam bu sene..Hiç rahat değilim,sakin olmalıyım..OoOoOfffffff!!!!!!

Not:İstatistik ve lineer cebirden geçmişim,belli oldu notlar:)

2 Yorum

  1. Ben de hiç rahat değilim.Analitik büt, dif. büt... off offf kim bilir belki de organik ve analitik lab.da büte kalır. Bu ne valla. Öğrenci oldum olalı ben böyle işkence görmedim.

    YanıtlaSil
  2. NE GÜZEL BİZ 70 LE GEÇİYORUZ BELKİ DERSİN ADI İNGİLİZCE DİYE ÖYLEDİR

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0