20 Ocak 2009 Salı

melis ve yaşamı-4 "cevapsız sorular"


Melis'in zorluklarla geçen yaşamını yazmaya ara vermiştim.Bugün 4.bölümü yazıyorum.(ilk kez okuyanlar baştan başlamak için melis etiketli diğer yazılarıma bakabilirler.)

Melis'in yaşamı pişmanlıklarla dolu.Beyza hanım Melis'i otantik butik oteline yollamadan önce çok olay oldu.Ailesi anlayamadı durumu.Kaçışlar,anlamsız gidişler...O anki sıkıntının etkisiyle dedi herkes.

Melis,Beyza'nın oteline gitmeden önce İstanbul'da bir büroda işe girdi.İnternetten bulduğu bu işin yeri de uzaktı."Servisi var bu işin" dedi ailesine."merak etmeyin evin önüne kadar getiriyor bizi şirketin aracı.."diyordu.Bir gün geç kaldı.Annesi dayanamadı aradı kızını.Melis"anne trafik var,gecikicem." dedi.Geç geldi akşam... Bir yalan vardı ortada.Babası da diyordu "nasıl servis bu,gidip bakıcam." Melis arada farklı fikirler atıyordu ortaya "..anne şirketin orda odalar varmış bizim için,bazı çalışanlar kalıyor."

Melis'in babası dayanamayıp bir gün iş ortamına bakmaya ziyarete gidiyor kızını.Kapıda korumalar.İçerde türlü odalar.Bir ürünün satışı yapılıyor.Melis de o şirkete gelenlerle ilgileniyor.Karşılıyor,çay ikram ediyor müşterilere.

Soru işaretleri çoktu.Bir gün telefon geldi babaya."..kızını işten çıkardık,zaten deneme sürecimizdi,ödemesini de yaptık."

Belliydi,aynı şeyler tekrar yaşandı.Melis tekrar kaçtı.Taksiyle bir havaalalanına gitmiş. (150ytl vermiş taksiye)Sonra geri dönmüş bir akrabamızın evine gelmiş.Biz zaten bu taksi olayını duyunca dedik,"bu kız iyi değil." Ne yapacağını bilmez bir haldi onunki...

O şirketten neden çıkartıldığını öğrenmeleri gerekiyordu.Şirkettekiler ısrarla yanıt vermediler.Belli ki söyleyemedikleri birşey vardı.Melis'in annesi girdi devreye.Sonunda öğrendikleri açıklıyordu herşeyi.Melis şirkette çalışanlardan sürekli borç para almış.Başka şeyler de akıllara geliyordu.Servis işi de yalanmış.Servis yokmuş evin yakınına kadar,Melis hep taksilere vermiş paraları.Konuları daha fazla kurcalayamadı ailesi.Türlü teoriler uydursalar da öğrenebildikleri hep eksik kalacaktı...

Bu anlattıklarım Beyza hanım,Melis'i ege sahillerine yollamadan önce olan olaylar...Melis oradan da olaylı bir şekilde dönecek,ailesi onun hakkında kesin yargılara o zaman ulaşacak ve kızlarını yeni tanıyacaklardı.

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0