28 Mayıs 2015 Perşembe

Kemal Kükrer'in şalgam suları


Instagram’ın popüler ismi Eray Kılıç’ın davetiyle sosyal medyada yeme içme üzerine paylaşım yapan çok sayıda kişiyle beraber geçtiğimiz salı akşamı eğlenceli bir lansman etkinliğine katıldık.

Ünlü sanatçı Ümit Besen ve fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut ev sahipliğinde Etiler Yüzevler Kebap’ta özel bir davet. 100 yıllık köklü bir marka olan Kemal Kükrer, Adana’daki özel üretim tesislerinde artık ev yapımı kadar lezzetli şalgam suları üretiyor. Acılı ve acısız çeşitleri olan şalgam suyu özellikle kebabın yanında iyi gidiyor. Kalp damar sağlığını olumlu etkilediği söylenen, ayrıca kilo vermeye de yardımcı şalgam sularını şeker hastaları da rahatlıkla içebiliyormuş. Bu davette tanıtılan şalgam suları bizden tam not aldı;)

Fotoğrafçı Mehmet Turgut'a da selfie çubuğu kullandırmış olduk:)


Adanalı ünlü isimleri de biraraya getiren bu davette Açelya Akkoyun, Altan Gördüm, Arif Keskiner, Ayşegül Dinçkök, Behzat Uygur, Betül Demir, Ceyhun Yılmaz, Didem Soydan, Faruk Tınaz, Kerem Cem, Menderes Samancılar, Nilgün Belgün, Selami Şahin, Redd Grubu ve Zeynep Tunuslu gibi çok sayıda ünlü isim de vardı.

Geceden erken ayrıldığıma pişman oldum çünkü sonradan paylaşılan videolarda gördüm ki Selami Şahin ve Ümit Besen kalabalık azaldığında söyledikleri şarkılarla ortamı şenlendirmişler:)


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0