31 Mayıs 2015 Pazar

Sıradışı kahve mekanı Walter's Coffee


Alkole reklam yasakları geldi geleli yeme içme etkinlikleri+sosyal medya paylaşımları daha bir tavan yaptı. Özellikle askerlik görevimi bitirip geri döndüğümden beri bu farkı daha iyi anlıyorum. Bir yılda çok şey değişmiş. Değişmeye de devam ediyor. Her gün yeni bir mekan keşfediyorum.

Parti ve eğlence deyince de hep alkol gelir ya akla. ‘Kahve mekanında dj’li parti olur mu?’ Dedi bir arkadaşım cumartesi öğlen Walter’s Coffe’ye gidiyorum dediğimde. Yaptılar oldu!

Kahve içilecek yer çok ama sosyal medyada dikkat çekenler ve farklı-özgün olanlar bir adım öne geçiyor. Bu mekan da daha gitmeden dikkatimi çekmişti. Kahve furyasına yeni bir soluk getiren mekan ‘Walter’s Coffee Roastery’. Hem yüksek tavanlı, hem iki katlı. İster gidin arkadaşlarınızla muhabbet edin, ister bilgisayarınızla takılın. Her yerde priz ve hızlı bağlantılı wifi hizmetleri var.

Açılalı daha iki ay oldu. Açılış partisine askerde olduğumdan yetişememiştim, bu sefer Club Bangkok’un dj setiyle eğlendirdiği, bol kahveli, bol selfieli ve bol azünlülü 1. Geleneksel #breakingbeans şenliğini kaçırmadım. Geleneksel dediklerine göre bu partilerin devamı gelecek demektir.

Sosyal medyada paylaştığım an Breaking Bad izleyenler, kimya ile ilgilenenler hemen yorum yazdı ve en kısa zamanda bu mekana gideceklerini belirttiler. O popüler diziyi sevenler burayı ve dekorasyonunu ayrı bir sevecektir. Periyodik tablo çağrışımlı duvarlara bayıldım. Elementler yerine farklı isimler yazmışlar. Kahve kavurma makinesi bile var. Mekanın ortaklarından arkadaşım Deniz Kosan, kahve çekirdeklerini kendi elleriyle özenle seçtiğini belirtti. Siz de tulum giyip, hatıra fotoğrafı çektirebilir yada tulumu da giymişken kendi kahve çekirdeğinizi götürüp kavurabilirsiniz.



2 Yorum

  1. welcome back brother :)
    en büyük asker geri döndü heeey.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler hızlı döndüm ya sanki hiç gitmemişim gibi:)

      Sil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0