1 Haziran 2015 Pazartesi

Festival sezonu açıldı


Neredeyse her hafta sonu festival var artık. Ramazan gelmeden etkinlik sayısı tavan yapacak. Geçtiğimiz hafta sonu cumartesi Babylon Kilyos’a Soundgarden’a, pazar günü Sarıyer Life Park’a Chill Out Festival’e gitmiştim. 

Kilyos’taki Soundgarden’da üstsüzler, mayolular, bikinililer ile tam bir plaj ortamı vardı. Alanda görünür yerlere Peace, Love, Respect gibi yazılar koyarak tam fotoğraflık dekor yapmışlar. Sahilde swing dansını izlemek ve ana sahnede Mode XL’ın rap müziğini dinlemek çok keyifliydi. Tuvalet sıraları tepki çekti. Festivallerin özelliğidir yani yemek için sıraya girersiniz ama bu sefer dönüşte shuttle için bile önceden bilet almak ve ayrı sıra beklemek organizasyonun eleştirilmesine neden oldu. Akşam dönüş servisi için de gişeden bilet alınacağını bilmeyenler fazla bekledi. Otoparka giden servis ayrı, metro durağına giden yayaların servisi ayrı olunca çıkışta biraz karmaşa oldu. Hava serinlediği için alanı erken terkettiğimden ben sorun yaşamadım. Babylon etkinlik sonrası herkese mail atarak, iletişim bilgilerini istedi. Yaz boyu açık olacak Babylon Kilyos’ta dileyenleri bir gün ücretsiz misafir edeceklerini söyleyerek herkesten özür dilediler.


25 mayıs pazar günü gittiğim Life Park’taki Chill Out Festival ise bu ülkedeki en iyi festival olma özelliğini korudu. Hem tarz giyinen kitlesi hem de festival alanının rengarenk dekoru ‘yeryüzündeki cennet’ tanımının hakkını veriyor. Life Park o kadar büyük ki orman içinde bir o yana bir bu yana dolandık. En çok next stage’teki Dj Yakuza ile dans edip eğlendiğimi hatırlıyorum.

Dans yeni başlıyor!

Asıl benim yazlık eğlencem Kilyos’taki Suma Beach’in gece orman diskosudur. Sihirli Orman denilen yerde, ağaçların arasındaki dans platformunda sabaha kadar süren çılgın partiler bu cuma akşamı yeniden başlıyor. Daha önce Suma ilk açıldığında da BURADA yazmış biri olarak yeni sezonu merakla bekliyorum.


INSTAGRAM HESABIMDA PAYLAŞTIĞIM FESTİVALLERİN ANLIK KISA VİDEOLARI AŞAĞIDADIR:

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0