12 Haziran 2015 Cuma

İstanbul'da renkli salı akşamı


Şu sıralar hep ‘parti’ sözcüğünü duyuyorum ama sadece gündemdeki siyasetle alakalı olan değil, etkinlik ve eğlence sektöründeki ‘parti’ benim için daha ön planda şu an.
İstanbul’da seçim dönemini yeni atlattığımız için henüz tatile çıkmayanlar bu hafta gerçekleşen tüm özel davetlere akın etti.

Ziylan Grup, Ataşehir’de ‘WaterGarden’ adında bir gastronomi ve eğlence merkezi hayata geçiriyor. Salı akşamı Ortaköy Esma Sultan’da gerçekleşen bu projenin lansmanına katıldım. İş, sanat ve cemiyet hayatından birçok isim bu tanıtım davetine akın etmişti.
Projede en ünlü markalar, restoranlar, sinema salonları, parklar ve lezzet noktaları olacakmış. Avrupa’nın en büyük gösteri havuzu da ışıklar ve lazerlerle görenleri büyüleyecekmiş. Öyle bir tanıtımdı ki sanki  lezzet festivali. Her yer açık büfe. ‘Bayağı aç olsaymışım keşke’ diye düşündüm. Elinde tabaktaki baklavayla gezenler vardı ama baklavanın boyutu bir yarım ekmek kadar(!) Bu projenin lansmanında emeği geçenleri kutluyorum yani bu kadarını beklemiyordum. Çıkışta torba içinde kitap gibi bir şey armağan ettiler. Eve gidince açtım baktım. Sıradan bir tanıtım broşürü hayal etmiştim meğerse kapağını açınca gösterimi başlayan bir video varmış kitapta. Bu kadar kalabalık davette verdikleri tanıtım broşürü bile e-tablet havasındaysa artık projenin tamamlanmış halini düşünemiyorum:)




Daha sonra Akaretler’de W Hotel’de İsviçreli saat markası Bomberg’in tanıtım davetine gittim. ‘Be The Boss’ yani ‘patron sen ol’ temalı parti eğlenceli geçti. Mert Vidinli, Umut Eker ve Didem Soydan’ın ev sahipliğindeki gecede Dj Doğuş Çabakçor’un müzikleriyle dans ettik. Davet, oteldeki extreme suit’te olunca yatağa uzanıp aynalı tavana bakarak selfie pozu vermeyi unutmadık. (bkz. aşağıdaki fotoğraf) Bir ara zenci bir dansçı ve partneri ortada hafif erotik bir şov yaptı. Partiyi özel diye suitte yapmışlar ama herkes açık balkonda sigaradaydı. Müzikler iyi olmasına rağmen pistte bir tek Oben Budak ve arkadaşlarını gördüm. Sanatçı Yonca Evcimik ile de asansörde karşılaştık ama ben hatıra fotoğrafı çekilene kadar mekandan erken ayrıldı. Anlayacağınız herkes bir görünüp kayboldu. Olay da bu değil mi bazen sırf ‘oradaydım’ demek için davette bulunuyoruz. Bir iki tanıdık yüz görüp mekandan ayrılıyoruz.



W’dan sonra bir arkadaşın gazıyla son anda Reina’a gittik. Müzikler gayet iyiydi ve uzun zamandır gitmediğim Reina’yı özlemişim. Bir kere Boğaz köprüsünün ışıklarıyla birlikte size İstanbul’da olduğunuzu hissettiren tek yer. O yüzden bu şehri ziyarete gelen birçok turist ve işadamının uğrak yeri burasıdır. Çalışanları da çok ilgili. Örneğin bir arkadaşın unuttuğu çantasını hemen saklayıp ‘kayıp’ bölümüne kaldırmışlar. Sonradan telefon edince öğrendik.


Bu arada youtube kanalı açtım. Etkinliklerde çektiğim videoları yükleyeceğim. Reina'da çektiğim videoların instagram'da paylaştığım özet görüntüleri aşağıdadır, izleyebilirsiniz. 


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0