4 Haziran 2015 Perşembe

Ünlüleri Buluşturan Parti


Dün gece Bebeköy Backyard’da İspanya’nın ünlü meyve suyu markası Zumosol’un partisindeydim. Ünlü parti guru’su Mert Vidinli ve Ceylan Çapa’nın ev sahipliği yaptığı ‘yaza merhaba’ tadındaki etkinlik çok eğlenceli geçti.

Geceyi renklendiren İspanya'dan Dj Sylvia, İstanbul'dan Dj Kerem Önger ve Sangria & Tapas 'ları da unutmayalım. Müzikler şahaneydi ve yerimizde duramadık.

Mert’in partilerinin en önemli özelliği bir sürü ünlü ve tanınmış ismi biraraya toplayabilmesidir. Sırf o değil gayet filtrelenmiş güzel bir kitle bu kastettiğim. Gerçekten bu ülkede ondan başka bunu başaran yok. Bu bir iletişim başarısı. Parti zamanı gelene kadar reklamını yapıyor, davet edeceği kişilerle birebir temasa geçiyor. Parti anında tüm davetlileriyle tek tek ilgilenip sosyal medyada, instagram’da artık o klasikleşen ‘ünlülü’ fotoğraflarını paylaşıyor.

Gecede kimler yoktu ki..
Helin Avşar, Tuba Ünsal-Mirgun Cabas, Irmak Ünal, Gökçe Bahadır, Yasemin Allen, Gonca Vuslateri, Hande Doğandemir, Merve Boluğur, Mithatcan Özer, Koray Candemir, Süreyya Yalçın, Sinem Yıldırım, Ayşe Kucuroğlu…

Geceden notlar…

-Kırmızı halıdan ve patlayan flaşların önünden mekana girerken biraz zorlandık çünkü Ayşe Hatun Önal peşindeki magazinciler ile denk gelmiştik. Ben de ona şu son şarkısı ‘ama kalbimi kalbimi söküyooo’ etkisi ne zaman geçecek diye sormak isterdim. Öyle ki radyolarda sürekli çaldığı yetmiyor, reklam jingle’ları, dizi müzikleri vs. oluyor şarkı. Sözler basit ama şarkının altyapısı o kadar iyiki yurtdışı listelerinde bile yer aldığını duydum.


-Gecede ‘Kiraz Mevsimi’ dizisinden oyuncular da vardı hatta bir ara dizinin başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu’na özel kutlama yaptılar sanırım doğum günüydü.

-En çok dans eden isim manken Senem Kuyucuoğlu’ydu çünkü en fazla onu gördüm dj setin önünde.

Back to the party

Tam bir sene sosyal ortamlardan uzaktım. O nedenle gecede kimi görsem herkes ‘askerlik bitti mi?’ dedi yani sosyal medya sayesinde bilmeyen, görmeyen kalmamış. Evet. Askeri ciddi hayattan, sivil ‘rahat’ günlerime geri döndüm. Eğlenceye kaldığım yerden devam:)

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0