8 Haziran 2015 Pazartesi

Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri


Geçtiğimiz perşembe akşamı ünlü şef, tv programcısı, yemek yazarı ve aynı zamanda bir iş kadını olan Özlem Mekik’in yeni kitabının lansman partisindeydim. Parti, ünlü şefin sahibi olduğu İstanbul gece hayatının ünlü mekanı Ziyade Fasıl’da gerçekleşti.

Gecede 200 kişilik bir davetli grubu vardı. Tüm yeme içme blog yazarları, magazinciler ve Özlem Mekik’in tüm değerli dostları biraradaydı. Geceye İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan ve eşi de gelmişti. Biz de blogger ekibi olarak böyle etkinliklerle biraraya gele gele aile gibi olduk. Özlem Mekik ve bimutfakikisef etkinlikleri ayrı önemlidir benim için:)
O yüzden bu kutlama gecesini de kaçırmadım. 

Geceden notlar

-Gece, Özlem Mekik’in açılış konuşması ile başladı. ‘Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri’ kitabını ve yemek aşkını anlattı. Hayatında değer verdiği tüm dostlarına tek tek teşekkür etti. Hayatını lezzet üzerine kuran Mekik, aldığı eğitimlerle kendi damak tadını bir araya getirerek aşkla yaptığı tarifleri anlattığı kitabı üzerinde birkaç yıldır çalışıyormuş.

-Uzun zamandır fasıl eğlencesine gitmemiştim. Ziyade Fasıl’ın roman, davul, zeybek ve oryantal gibi türlü şovlarıyla çok eğlendim. Özlem Mekik de bir ara sahneye çıkarak davul şov yaptı. Gecede sürprizler bitmedi.


-Ziyade Fasıl’ın nefis mutfağından çıkan mezelerle başlayan gecemiz 2 ara sıcak, hünkar beğendi, irmik helvası ve yanında maraşım dondurma ile devam etti. 

-Gecenin sunuculuğunu ünlü şovmen Okan Karacan yaptı. Eşinin her an doğum yapabileceğini söylediği gecede haklı olarak ayrı bir heyecanlıydı. Neyse ki cumartesi gecesi doğum gerçekleşmiş. Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyütsünler:)

-Eğlence tam bitiyor sandık ki ‘daha pasta keseceğiz!’ diye bizi yeniden sahneye aldılar. Özel önlüklerimizi giyip fotoğraf çekildik. Çıkışta bize günün hatırası özel armağanlar verdiler.

Kitap Hakkında

Alfa yayınları tarafından yayınlanan bu kitapta şef Özlem Mekik’in mutfağından çıkan birbirinden özel 68 tarif var. Kendisinin pozitif enerjisi ve samimiyetini de kattığı bu tarifler mutfağınız için başucu rehberi gibi olacaktır, tavsiye ederim. 


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0