7 Haziran 2015 Pazar

Gezici Kedi ve Köpek Kuaförü


Yaz geldi. Sıcak havalardan en çok hayvanlar etkileniyor. Özellikle evde beslediğiniz evcil hayvanınız varsa (kedi ve köpek) tüyleri ve bakımı önemli bir sorun.

Birkaç ay önce Acıbadem’de bir akşam vakti köpeğim Zeyna’yı gezdirirken yol kenarında bir araç gözüme çarptı. Tam da tüyleri uzadığı ve onu tıraş ettirmeyi düşündüğümüz bir dönemdi bu. Büyük bir araç. İçinde küvet bile var. Gezici kedi & köpek bakım merkezi yani.


Dün evdeki tüylerden isyan edip karar verdiğimizde buzdolabının üzerindeki magnette yazan numarayı aradık ve gezici köpek kuaförünü ‘acil’ çağırdık.


Ben de bu pazar yani seçim günü oyumu kullanıp Gezici Pet Kuaför’ü ile buluştum. Amerika’da çok yaygın bir uygulamaymış. Tam donanımlı araç evinizin kapısına kadar gelerek, evcil hayvanınıza rahat ve hijyenik bir ortamda bakım hizmeti veriyor. Traş, banyo, göz kulak temizliği ve tırnak kesimi de var. Ağırlıklı olarak İstanbul anadolu yakasına hizmet veriyorlar. Üç tane kedisi için birden bu hizmeti almak için arayanlar varmış. Türkiye’de yaygın olarak terrier, golden ve cocker gibi köpek cinsleri bulunuyormuş.


Benim ingiliz cocker bakıma girdiğinin farkında ki hiç hareket etmeden durup tıraşının bitmesini bekledi. Başlangıçta sanırım barınağa gönderildiğini zannedip kaçmaya kalktı ama kuaförü koklayınca alıştı.

Onlar da insandan farksız. Bakıma ve ilgiye ihtiyaçları var. Siz de evcil hayvanınızı tıraş ettirmek istiyorsanız kapınıza kadar gelen bu hizmeti denemenizi tavsiye ederim.



0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0