12 Haziran 2015 Cuma

Emirgan'da 'yeşil cumartesi'


Geçtiğimiz cumartesi günü, Emirgan'da hizmet veren Colorfull Bakery’de yeni bir Cold Press Juice markası olan YOSSU ile tanıştım.


"Yeşil Cumartesi" etkinliğinde  haziran ayına özel yeşil temalı lezzetler ve tadımlar vardı mekanda. ‘Colorfull Bakery’ Emirgan’da adı üstünde içi rengarenk duvarlı şirin bir pastane. Cupcake’ler, tartlar, bezeler rengarenk gündelik taze lezzetler var içerisinde. Filmlere set olan Emirgan’da mahalle arasında kendi halinde bir yer olmalarına rağmen çok sevilmişler. Ben de cumartesi günü etkinliğe gittiğimde o samimi havayı gider gitmez yakaladım. İki ayda bir renk teması yapıyorlarmış. Ben yeşile denk geldim:)



Bu aralar sağlıklı yaşam trendi var biliyorsunuz. Aslında bu trend değil zaten normalde olması gereken bir şey. Detokslar, sağlıklı organik ürünler herkesin dilinde. Ben de çoğu zaman etler, kebaplar ağır yemek davetlerine gittiğim için biraz hafif şeylere ihtiyacım vardı.

Yeni tanıştığım YOSSU Cold Press Juice'lar yani çiğ sebze-meyve suları 100% doğal, mevsimsel, taze ve çiftlikte yetişen ürünlerden oluşuyor. Bu ürünler vücudunuza gerekli antioksidan, vitamin, mineral ve enzimlerle güç kazandırıyormuş. Toksinlerden arınmak için gerekli yani. "Giderek toksikleşen büyük şehirlerde günlük ihtiyacımızı, ne kadar sağlıklı beslensek bile karşılayamaz olduğumuz çoğu zamanda böyle sağlıklı ürünler tasarlayıp, sunabilmek büyük bir mutluluk... " diyor markanın yaratıcısı Yosma Tellioğlu. (İsmiyle markanın uyumuna dikkat yalnız ne güzel bulmuşlar.)

Her bir şişe 500 ml ve yaklaşık 1,5 kg doğal & taze sıkılmış sebze meyve içeriyor.
Çeşitli arınma programlarını kapsayan YOSSU, 9 farklı sağlıklı içecek ve yiyecek seçeneği öneriyor; Green Aphrodite, Green Karma, Rawberry, Miracle, Alchemy, Elixier, Pink Summer, Moon Power, Coco.  www.yossu.com


NOT: Mekan özel davetler için siparişler de alıyor bilginiz olsun. 
Color.Full.Bakery | Sezai Bey Caddesi 29/A | Emirgan



0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0