27 Haziran 2015 Cumartesi

Benim rehberim ‘Hürriyet Cumartesi’

Blog yazarı olarak tüm etkinliklerden haberdar olmam lazım. Hürriyet’in Cumartesi eki adeta bir rehber mantığında hazırlanıyor ve benim işimi kolaylaştırıyor. Gezilecek sergiler, izlenecek tiyatrolar, filmler, çocuklarınızla yapılabilecek aktiviteler, en son trendler, moda dünyası hepsi birarada. Herkes için faydalı bilgiler var.

Gurme etkinliklerine gittiğimden dolayı her yeni mekanı sorgularım. Sizin de ‘Nerede ne yenir?’ sorunuza cevap verecek, maddeler halinde listeler, alanında uzman kişilerin önerilerine göre hazırlanıyor. Çoğu zaman ‘bu hafta ne yapayım?’ soruma Hürriyet Cumartesi sayesinde yanıt buluyorum. Benim gibi özellikle popüler kültürü yakından takip edenler için Hürriyet ve ekleri her zaman bir kılavuz olmuştur.

Sadece popüler kültür değil; hayatın her alanından keyif almayı bilen, gezmeyi, tozmayı, yemeyi içmeyi sevenler için çok yardımcı oluyor bu ekler. Hürriyet Cumartesi’ye bakmadan haftasonu planı yapılmaz. Şehir gündeminin ve sosyal hayatın nabzı burada atıyor. Meraklı kentlinin el kitabı ‘Hürriyet Cumartesi’ alın, okuyun ve hayatın tadını çıkarmaya bakın:)


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0