15 Ocak 2009 Perşembe

Karşı Cinsle Kanka Olabilme Kriterleri


Kankam Ayça bana darıldı..Nedeni ondan hoşlanıyor olduğumu düşünmesi..Güya kankalığa ihanet etmişim..Ayça'ya ondan hoşlandığımı ifade eden bir şey söylemişim ben de tam olarak hatırlamıyorum..(cep mesajında yazmışım hatta) Bunu söylemişsem de nedeni ondan bir beklentim olduğu için olamaz..

Bana sürekli "ben senin ablanım" diyerek "kardeş" vurgusu yapıyordu..(benden bir yaş büyük-ay farkıyla)Benden bir atılım beklediğini düşünmeye başladım artık.. Ben atılım yapmadan o atılımda bulunmuş muamelesi yaptı bana..

Bir gün Ayça ve bir kız arkadaşı çok üstüme geldiler..Beni eleştirdiler.."yok sigarayı şöyle tut".."aslında çok yakışıklısın ama...." ben yeter dedim..Bana söyledikleri güzel şeylere karşılık ben de Ayça'ya bir mesaj atmıştım..İşte o gün arkadaşlığın sonunu getiren mesajı atmışım..O da boş yere köpürdü.."Sen nasıl böyle bir şey yazarsın!.."diyerek öfke kustu bana..MSN'de yazışırken içimdekileri döktüm.."Beklemedim falan deme bana.. "dedim.."Bana sürekli kardeş muamelesini öbür arkadaşlardan farklı olarak uygulamanda bir sebep yok muydu?" diye sordum ona..O da net birşey diyemedi..Cep mesajında yazdığım şeyi iltifat olarak algılayabilirdi.Neden bu kadar sinirlendi bilmiyorum..
Tüm bunları yaptıktan sonra o kadar pişman oldum ki..Bu Ayça havaya girdi..Bir surat,bir tepki..Şakaya vursa olayı ben rahatlayacaktım..O ciddi tavır takınınca bana,ben de inadıma imalar-laf sokmalarla delirttim onu..
Neler olmadı ki..Arkadaşlarla sahilde yürürken bir buket çiçek bulduk yerde..(sanki biri bırakmış özel)Ben de patlattım espriyi.."Hahaha ben koydum Ayça için dün buraya gelip.."Diğer kızlar bunun üzerine gülünce Ayça daha da sinirlendi..
Bir mekana yemek yemeye gittik..Orda da yanımdaki diğer kız arkadaşla fısıldaştım.."Ayça'nın surata bak.." falan diye..Bunları Ayça anlamış ki eve dönerken diğer kıza mesaj atmış.."imalı konuşmalarınız,masada fısıldaşmalarınız beni çok huzursuz etti.." diye..İyi olmuş dedim içimden..Bir de utanmaz Ayça,hem tavır yapıyor hem de mekandan dönüşte elindeki çanta ağır diye bana taşıtmaya kalkıyor(!)..(bu kadar tavrına,lafına karşılık ona centilmenlik yapacak halim de kalmamıştı hiç) "Bu tarz şeyler olunca konuşacaksan ,kalsın.."dedim...Sessiz dedim anlamadı tekrarlamadım da sonra :)
O kadar pişmanım ki..Birini göklere çıkarıp,ardından o kişi tarafından yerin dibine sokulmak böyle birşey olsa gerek..O da öyle bir hava yarattı ki sanki ona çıkma teklifi etmişim gibi..Yok öyle şey..İyi ki o aşamaya gelmedim diyorum..(beni onun peşinde sanmayın ,MSN'de beni kızdırınca,ertesi gün okulda selamımı istedi zorla ben selam vermeyince) İma yaptığım yemekli günden sonra da tam bozuldu bana..Neyse bu kadar samimiyetin sonu böyle oluyormuş..Herkese tavsiyem..Karşı cinsle kankaysan çok, vıcık vıcık olma,her gün takılma,mümkünse ona iltifat vari hayranlık sözü söyleme de havalara girmesin hemen..Kardeşlik duygusunu senle yoğun yaşadığını ifade ediyorsa karşındaki, bil ki senin duygularından emin değil ve seni test ediyor..
not:Şu an aynen eski kankalığımız devam ediyor.İkimiz de böyle bir tartışmayı yaşanmamış kabul ediyoruz..O tarz mevzulara da girmiyoruz..Böylesi en iyisi..

3 Yorum

  1. yuhaaa ahmett şok oldum ne diyimm hiç sölemedn yazıorm fln diyee.. üstüne gelmekle çk ii yapmışm desene bak hemen bi yazı çıkmış (=

    YanıtlaSil
  2. waay bu yazının kahramanlarından biri yorum yaptı:) teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. hımm bencem bu kızın sana karşı azda duyguları vardı yada olsun istiyodu sendende ufacık bi adım gelince kendini havalara çıkarttı hiç hoşlaşmam böyle tiplerden madem kaldıramıcaksın o kadar samimi olma, zaten bende karşı cinsle canımlı aşkımlı muhabbetlere hiç mi hiç gelemem elbet var arkadaşlarım ama hiç bi zaman canıım bitanem dolaylarına getirmedim getirmemde o zaman gerçekten kankyliğimize ihanet ederiz

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0